Har du en iværksætter i maven? Start din egen hjemmeside

Har du en iværksætter i maven? Start din egen hjemmeside

Hvem siger, at man ikke må gå og drømme om at være iværksætter, selvom man er en fattig studerende? Det er i dag utrolig let at starte eksempelvis sin egen hjemmeside eller webshop op, i og med at der er så mange programmer, der vil kunne være dig behjælpelig med dette. Du kan eksempelvis lave din egen hjemmeside via Bricksite. Bricksite er et brugervenligt CMS-system, der hjælper dig med at styre din pågældende hjemmesides indhold. Her kan du få din helt egen gratis hjemmeside med eget domæne, og de hoster din hjemmeside på deres eget webhotel, uden at du behøver betale en eneste krone for det – nemmere bliver det ikke.

Lettilgængeligt og brugervenligt system med masser af muligheder og værktøjer

Design din hjemmeside præcis, som du ønsker, ved blot få klik. Skift eksempelvis baggrunden, juster farverne, upload et logo og tilpas din hjemmeside efter dine specifikke præferencer – og det bedste ved det hele er, at det blot tager få minutter. Herudover vil din hjemmeside til hver en tid se godt ud, uanset hvilken skærmstørrelse, den besøgende benytter sig af. Med en responsiv visning, vil dine besøgende nemlig altid blive præsenteret for lige akkurat det indhold, du ønsker, hvad end de benytter sig af en mobil eller iPad. Herudover behøver du ikke at have flere års erfaring med programmering for at sikre, at din hjemmeside får en god placering i søgemaskinerne. Bricksite gør det nemlig let og tilgængeligt for dig at optimere din hjemmeside, så du med enkle værktøjer kan få lavet en SEO-venlig hjemmeside. Oplev Bricksites brede vifte af effektive og smarte løsninger, som hjælper dig med at få kreeret lige præcis den webside, du ønsker, og som vil skaffe dig flest mulige visninger.

 

Bricksite har alt, hvad du skal bruge, for at lave din egen hjemmeside

Bricksite giver dig de fornødne værktøjer til at kunne forbedre dine færdigheder inden for webdesign, så du løbende kan udbygge og tilpasse din hjemmeside, og til hver en tid sørge for, at den tilgodeser dine besøgendes behov. Herudover kan du også frit benytte dig af deres danske support, som hjælper og vejleder dig til at udnytte mulighederne i Bricksite bedst muligt. Du kan desuden med dette system også hurtigt få et overblik over, hvor stor succes du har ud fra bl.a. antal besøgende; benyt dig af Bricksites egen statistikmodel eller aktiver Google Analytics. På den måde vil du altid være et skridt foran, og endelig har du også mulighed for at skabe værdi for kunderne med løbende udsendelser af tilbud og nyheder via et nyhedsbrev, som du helt selv designer. Har du brug for at lave din egen hjemmeside gratis her og nu, bør du benytte dig af Bricksite.dk; her bliver du udrustet til at kunne klare enhver opgave, når det gælder redigering af hjemmesider.

Ønsker du at læse mere om livet som studerende, så besøg manjas.dk – her kan du læse om alt lige fra gode råd til, hvordan du kan få job efter studiet, til gode træningsråd.