Har du brug for professionelt barudstyr?

Har du brug for professionelt barudstyr?

BarGear.dk er din online butik, når du har brug for professionelt barudstyr og en af Danmarks førende leverandør til det private hjem.

Hos BarGear finder du alt inden for barudstyr, bartender redskaber, vinudstyr og professionelt udstyr. Også det at have de rigtige glas er blevet en stærkt voksende interesse blandt private der ikke ønsker at gå ned på udstyr, og som ønsker at opleve samme kvalitet som når de er ude på den lokale cocktailbar.

Hos BarGear finder du brands som Pasabahce, Timeless, Bottle pilot, Libbey eller Scandic Bar barudstyr, som står for kvalitet og elegant design udført i shakers, blenders og andet barudstyr.

Med BarGear sikrerman sig et professionelt setup og et af Danmarks største udvalg af professionelt barudstyr. Find alt inden for Barskeer, strainer, shakers, cocktail glas mm.

Mangler du et typisk glas til en af dine cocktails? Vi har et stort udvalg af cocktailglas fra flere af verdens største glas brands, som Pasabahce, Libbey eller Arcoroc.
Se bl.a. vores store udvalg af Mixing glas, samt vores store udvalg af cocktailglas fra Pasabahce, som bl.a. står bag glas serien Timeless og Elysia.

Opskrifter:

For at sikre den bedst mulige oplevelse og udnyttelse af det erhvervede barudstyr, finder man på siden en stort udvalg af drinksopskrifter. Disse kan findes under kategorien ”drinks opskrifter”, samt at der på flere af de forskellige produkter står hvordan og hvorledes de kan bruges. På den måde sikre du dig bedst muligt udnyttelse af dine købte varer.

Den gode oplevelse.

BarGear tilbyder rådgivning for optimale standarder og tilpassede produkter til din bar, restaurant eller din private bar. Har du spørgsmål ang. dit kommende køb, er du i tvivl om hvilket udstyr til baren du skal bruge eller hvilke glas passer netop til dit cocktail kort, så kontakt BarGear og lad dem hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr.