Har du brug for et boliglån?

Har du brug for et boliglån?

Som studerende eller nyuddannet er det ikke lige altid til, at få den hjælp fra banken, som man kunne ønske sig. Heller ikke når der er tale om lån til bolig, selvom det er et af de sikreste udlån en bank kan yde sine kunder. Specielt hvis man tager i betragtning, at de fleste studerende både er unge og har mange år igen og oveni det sandsynligvis får sig en god uddannelse, der er med til at sikre et godt, stabilt og velbetalt arbejde.

Men hvad gør man så, når man som studerende ønsker et bolig lån, men ikke kan få et boliglån i banken? Et udmærket alternativ er selskaber som Pantebrevsselskabet Boligkredit A/S, der driver websitet boligkredit.dk, som linket også peger hen til.

På siden kan du finde gode råd omkring økonomi og selvfølgelig ansøge om et lån til køb af bolig, der så udmunder i et køberbevis, så du kan påbegynde boligjagten for alvor. Selskabet bag servicen gør meget ud af, at de er der for at lytte til dig og dine behov og for at vejlede dig bedst muligt i processen. Faktisk er de så sikre på deres produkt, at de lover to flasker vin, hvis du kan finde en bedre løsning end deres f.eks. når det kommer til renten eller omkostningerne ved at etablere lånet, selvfølgelig bortset fra banken, som i sagens natur ikke er en mulighed.

En anden ting, der udviser boligkredit.dks seriøsitet er omtalen af ejeren bag og hans familie. Alle jer, der læser erhvervsøkonomi ved at en virksomheds produkt oftere er af høj kvalitet, hvis det bygger på ejerens gode navn og rygte. På siden står bl.a. følgende om ejeren:

” Boligkredit har i de sidste tyve år formidlet lån til boligejere. Selskabet ejes af direktør Henrik Grave, som er uddannet HA og HD med speciale i finansiering. Inden Henrik startede sin egen virksomhed arbejdede han i bankverdenen, senest som finansdirektør i en bank.

Henrik bor med sin familie i Espergærde, nord for København. Børnene trives i den lille by ved skov og strand, så der kan tidligst blive tale om at flytte, når den yngste er fløjet fra reden.”