Guns 'n' Roses til Teliaparken med Karkon Koncertrejser

Guns 'n' Roses til Teliaparken med Karkon Koncertrejser

Den 27. juni 2017 kommer et af verdens største bands til Danmark og skruer op for lyden i Telia Parken.

Hvis du ikke har set Guns n Roses i din livstid, fordi du er en millennial, så har du chancen for det nu. Du skal selvfølgelig helst have anskaffet dig en billet i forvejen, da der er helt udsolgt, men måske kan du være heldig at kende nogen der har en billet i overskud.

Deres turne hedder “Not in this Lifetime” og de har solgt mere end to millioner billetter til deres koncerter. Men én ting er at købe billetter, noget helt andet er, hvordan man kommer derhen. Heldigvis har Karkon Koncertrejser specialiseret sig i lige præcis dette. Du kan følges med en masse andre mennesker, der alle er ligeså store fans som dig, (hvis det kan lade sig gøre) og der er højt humør og god musik i bussen til at varme op på, så I er helt klar når I når frem. Bussen kører helt fra Aalborg af og det er muligt at stige på undervejs ved nogle udvalgte steder langs motorvejen.

Bussen kører helt til destinationen, så du behøver ikke skifte til en anden bus eller tog og du behøver heller ikke tage en Taxa. Når koncerten er slut venter bussen udenfor og tager dig og alle de andre hele vejen med hjem igen. Der bliver masser at tale med de mange andre fans om, så køb en billet til transporten hos Karkon Koncertrejser og kom trygt og sikkert frem og tilbage.