Guide til en uforglemmelig studentertid

Guide til en uforglemmelig studentertid

Sponsoreret indhold: 

Er du en af dem, der bliver student i år? Så ønsker du med garanti, at du får en uforglemmelig studentertid sammen med dine klassekammerater. Studentertiden er en tid, hvor de fedeste begivenheder er i vente. Samtidig er der noget særligt over, at du nu vil kunne kalde dig for student. Dette er et stort kapitel i livet, som naturligvis skal fejres. Der er flere ting op til studentertiden, der skal koordineres og købes ind til. Læs med her og få ideer til forberedelserne. 

Studenterpakker

Det kan være sjovt at have en masse gadgets under studentertiden. Ølbongs, megafon og pynt er bare nogle af de stemningsskabende gadgets, du finder i en studenterpakke. Desuden kan du også finde studenterpakker, som indeholder bannere, maling, strips og gaffatape, så I kan skabe årgangens sejeste studentervogn. I kan finde billige studenterpakker, som med garanti vil skabe en fest. Der skal festes i mange dage, og derfor kan det være underholdende med nogle aktiviteter.

Få styr på koordineringen

For at kunne nyde din studentertid til fulde vil det være en god ide at have koordineret en lang række praktiske ting på forhånd. Først og fremmest skal du og din klasse have styr på jeres vogntur. Ikke nok med jagten i at finde en studentervogn skal I også overveje, om I vil benytte jer af en DJ og fotograf. Det kan umiddelbart virke overflødigt at have en DJ, men dette bør genovervejes. En DJ kan nemlig holde stemningen oppe med musikklassikere. Samtidig vil en DJ ofte være åben for ønsker til sange fra jer. Med en DJ er I sikre på, at festen ikke går kold. Samtidig kan det være en god ide at aftale på forhånd, hvad jeres familier vil servere. På den måde undgår I at få jordbær overtrukket med chokolade på alle jeres stop. 

 

Gør brug af studenterhuereglerne

Der er en lang række klassiske regler for studenterhuen, som vil være sjove at gennemføre for dig og dine kammerater. Når reglerne er gennemført, må man klippe et givent symbol i sin studenterhue. For eksempel betyder en firkant, at du har drukket en kasse øl indenfor 24 timer. En trekant betyder, at du har set en solopgang. Du må klippe en bølge, hvis du bader nøgen i havet eller en sø. Mange studenter planlægger at gøre et stop ved vandet på vognkørslen, hvor der bliver mulighed for at hoppe i bølgen blå.