Guide til den studerende: Sådan får du mere tid at gøre godt med

Guide til den studerende: Sådan får du mere tid at gøre godt med

Livet som studerende er ikke altid nemt. Der er mange ting man skal nå og mange oplever, at deres ugentlige skema er fuldstændig fyldt ud. Man skal læse meget udfordrende stof, gå til undervisning samt passe studiejobbet og alle fritidsaktiviteterne. Herunder kan du læse, hvordan du kan spare lidt ekstra tid, så hverdagen ikke bliver alt for presset.

 

3 gode tips til råderum i skemaet

  1. Lav en tøjplan.
    Ét sted, hvor det er svært at finde tid, er om morgenen. Det er vigtigt at få rigeligt med søvn, men nogle gange kan det tage overhånd og så er man lige pludselig bag ud. Derfor kan det være en god idé at lægge tøj til næste dag aftenen før eller måske endda lægge en plan for hele ugen. På denne måde sikrer du dig, at du ikke ender i en kæmpe tøjkrise lige før du skal ud af døren. Hvis du gerne vil have gode tips til at sætte et outfit sammen, så læs mere her.

  2. En god madpakke gavner hele dagen.
    Hvis du skal på job eller studere en hel dag, så er det vigtigt at holde energien høj. Derfor er det en god idé at smøre en solid og næringsrig madpakke. Dette kan nemt gøres om aftenen, så du blot kan hive den ud af køleskabet, før du tager af sted om morgenen. På denne måde sparer du tid om morgenen, og du vil have energi til at udføre alle dine gøremål den dag.

  3. Dyrk motion hjemme.
    Hvis du nyder at dyrke motion, men ikke altid kam finde plads til det i skemaet, så er der også råd at hente. Det kan måske virke uoverskueligt og tidskrævende at skulle tage hele vejen hen i et fitness-center, så hvorfor ikke bare dyrke motion i hjemmet? Hvis du vil have flere tips til dette, så klik her.