Guide til aktiviteter i din studie-efterårsferie

Danskerne har efterhånden fået sagt ordentligt farvel til sommeren, og vi bevæger os nu stille og roligt ind i det mørkere efterår. Det har været svært at vende sig til tanken, om at finde den store vinterjakke samt hue og vanter frem igen. Men ikke desto mindre er der ingen vej tilbage, for graderne er kun på vej i én retning, og det er desværre nedad.
Det hele behøver imidlertid ikke at være så trist, for efteråret bringer også gode ting med sig. Det er blandt andet ved at være tid, til at holde efterårsferie, hvilket kan føles tiltrængende eftersom sommerferien virker langt væk allerede. Efterårsferien 2016 ligger i uge 42, og strækker sig over 8 dage. Men hvad skal man finde på, hvis man er en smule kuldskær og ikke er så meget for at bevæge sig til udendørs aktiviteter?

Der er mange muligheder for, hvad efterårsferien kan byde på. Det kan være fristende, at rejse en tur på ferie, men det kan sagtens lade sig gøre, at få afholdt en efterårsferie i Danmark på bedste vis.

Her er 3 gode forslag til, hvad man som studerende kan finde på i efterårsferien

Fifa 2017, netop udkommet

Som studerende kan det være tiltrængt at koble hjernen helt af, når man til dagligt slås med tykke studiebøger og lange rapporter. For den mandlige målgruppe vil en oplagt måde at koble af på være, at sætte sig inde i varmen og spille computer eller playstation. Er du til gaming på sofaen eller foran computeren, er det nye Fifa netop udkommet til både PC og playstation. Fifa 2017 er bare et af flere lanceringer, der kommer her i efteråret. Det kan derfor være relevant at gå ind på sharkgaming.dk og se om computeren der hjemme, spiller op til dato i forhold til de nye lanceringer.

Bliv klogere og ta´ på kursus

Hvis man ikke har fået helt nok af at blive klogere, i løbet af det første semester i efteråret, er der rig mulighed for, at bruge efterårsferien ekstra produktivt.

Bigum.co udbyder kurser inden for blandt andet digital markedsføring, som er en branche der er i rivende vækst. Disse kurser er både henvendt studerende, ledige og andre interesseret sjæle, der føler at de vil gøre noget ekstra produktivt, ud af den forestående efterårsferie.

Dertil vil et kursus sørge for, at du har en masser spændende ting at give dig til – inde i varmen – foran computeren, når det virkelig kolde vintervejr engang gør sin entré. Som en ekstra bonus, kan du måske ovenikøbet blive inspireret til, hvad din fremtidige karriere skal bestå af, og videre hvordan du kan tjene en ekstra skilling, selv hvis du endnu ikke har fundet et godt studiejob.

Gør hjemmet hyggeligt – nu hvor der er tid

Det kan være uoverskueligt, at skulle begynde at fikse eventuelle hængepartier i hjemmet, når man kommer sent hjem fra arbejde eller studie. Man er ofte tilbøjelig til at lægge sig på sofaen og slappe af, eller få træningen overstået, hvorefter det kan virke hårdt at komme i gang med de hjemlige sysler.

Det vil derfor være en oplagt mulighed, at få styr på de hjemlige opgaver henover efterårsferien. I efterårsferien er der rigeligt tid, til at kunne tage fat på opgaverne i ro og mag, hvilket er noget hyggeligere, end at skulle få det gjort efter studie eller arbejde.
Det er muligt at indhente tips og inspiration til boligen ved at klikke her.