Guide: Hvad kan du som studerende lave i Århus?

Guide: Hvad kan du som studerende lave i Århus?

Århus er kendt som smilets by, og har mange spændende ting at byde på. Generelt er Århus en livlig og sjov by, som mange mennesker flytter til eller blot besøger. Men selvom Århus har mange sjove ting at lave, så kan det engang i mellem være rart med en oversigt over, hvad der sker i de bestemte måneder. Læs med her, for at finde ud af hvad du kan opleve i Århus i marts måned.

 

Begivenheder i marts måned

Hvad enten du studerer i Århus eller om du blot er på besøg, så er det vigtigt at der findes ting at begive sig til når man er studerende. Det er ikke nogen hemmelighed at studerende ikke altid har mange penge imellem hænderne, og derfor er det helt essentielt at der findes aktiviteter at beskæftige sig med, på trods af den lidt anstrengte økonomi.  Så hvad foregår der egentlig i Århus i marts måned?

 

Lær mere om uddannelserne i Århus

Fra d. 3-5 marts har Århus valgt, at dørene til alle uddannelserne skal åbnes. Det vil altså sige, at du som studerende har mulighed for at få et indblik i, hvordan en anden uddannelse ser ud. Dette kan være en fordel af mange grunde. Først og fremmest, hvis du endnu ikke er i gang med en videregående uddannelse, så kan dette være med til at give dig en idé om, hvilken uddannelse du bør søge. Det samme gør sig gældende hvis du allerede går på en videregående uddannelse, men ønsker at prøve kræfter med noget nyt. Fra d. 3-5 marts har du mulighed for at tale med både vejledere og andre studerende der gerne fortæller dig om uddannelsens gode og dårlige sider.

Den gamle by

Når Århus nævnes, vil den første tanke for nogen være ”den gamle by”. Den gamle by er et museum midt i Århus, der viser blandt andet hvordan danske huse så ud for mange år tilbage. For studerende vil det være muligt med et gyldigt studiekort at kunne besøge dette museum og få rabat. Museet har åbnet, så du har mulighed for som studerende at besøge det i den første weekend i marts eller engang i påskeferien, hvis det passer bedre med tiden. Det er klart en oplevelse der skal prøves, så hvis du endnu ikke har gjort det, så bør du overveje en af disse datoer i marts.

 

Brug for studentermedhjælper med tiltrædelse 1. marts

Er du studerende i Århus og mangler et arbejde, så kan det være du har muligheden lige her. I Silkeborg mangler JN Data nemlig en studentermedhjælper i receptionen. Du skal dog være hurtig, da de ønsker tiltrædelse fra d. 1. marts allerede! Dette kan være perfekt for dig der skal til at holde sabbatår, da dette arbejde kræver tid og tålmodighed, men vil give dig gode erfaringer som du kan tage med andetsteds. Opgaverne vil være meget forskellige, og du skal have mod på at prøve kræfter med lidt af hvert, for at kunne håndtere dette arbejde. Til gengæld vil du aldrig kede dig, og du vil hive en masse erfaring med dig videre, som du kan bruge til fremtidige jobs.