Grøn Koncert og YouSee skaber en scene til de mest streamede kunstnere

Grøn Koncert og YouSee skaber en scene til de mest streamede kunstnere

Som et ekstra tiltag i år bliver der skabt en scene for upcoming artister, som får lov til at prøve kræfter med Grøn Koncert. Det bliver en scene der hedder ”Fra grøn til Grøn” for at pointere at der er tale om knap så scenevante kunstnere og samtidig give dem en chance for at møde deres fans i det virkelige liv og ikke blot, som en stream.

De første der får lov at prøve kræfter med Grøn Koncerts publikum på den nye scene, er Kongsted og Node. Det afgøres ved en publikumsafstemning i løbet af juni, hvilke andre kunstnere der skal spille.

Kongsted starter festen op og sætter gang i publikum og Node tager derefter over, hvor publikum kan skråle med på den netop aktuelle single ”Blæst”, samt hits som ”De snakker bare” og ”Pakker Bar”.

Fra grøn til Grøn scenen er et samarbejde mellem Grøn Koncert og YouSee.

Vi er meget begejstrede for at være en del af Grøn 2017, der både er Danmarks stærkeste musikbrand og samtidig gør en kæmpe forskel for mennesker med muskelsvind. YouSee Musik er en af de største musiktjenester her i landet, og derfor synes vi også, det er helt naturligt, at vi sammen med de grønne koncerter tager et ansvar for udviklingen af den danske musikscene. Mange nye danske kunsterne bliver streamet meget, men får ikke mulighed for at optræde live. Det laver vi sammen med Grøn om på, når vi giver de nye og upcoming mulighed for at spille for over 150.000 mennesker,” siger Jaap Postma, koncerndirektør i YouSee.

Det er dig, der som publikum for lov til at bestemme, hvem der skal spille på Grøn 2017 blandt de nye og mest streamede artister. Du kan stemme på www.youseelive.dk fra den 7. juni, hvor afstemningen går i gang. Det kan være at du er med til at skabe grobund for sommerens kommende hit ved at hjælpe din favoritkunstner videre.

Køb din billet til Grøn Koncert her og hør de nye upcoming bands der kommer og spiller.