Gør dine fødder glade og tørre

Gør dine fødder glade og tørre

I Danmark, hvor regnen ofte siler ned over landskabet, kan man ikke komme udenom at skulle eje et par gummistøvler. Herved er du sikret tørre fødder, når vi befinder os i de mere regnfulde måneder. Nogle vil måske mene, at et par gummistøvler er lidt kiksede. Dog er der efterhånden et så stort udvalg, at der helt sikkert vil være et par, der vil kunne gå an. Faktisk er nogle gummistøvler moderne, hvis altså de er fra det rette mærke som f.eks. Helly Hansen eller Viking. Hvis du er typen, der vil svare ”aldrig” til spørgsmål om, hvornår du sidst bar gummistøvler, skal du læse med her.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber gummistøvler til mit barn?

Når du skal købe gummistøvler til dit barn er det vigtigt, at du vælger den støvle, hvor dit barns hæl sidder relativt fast, således, at foden ikke glider rundt i støvlen. Du kan med fordel vælge en støvle, hvor du kan tage indersålen ud. Herved kan du indlægge en foret sål, der isolerer godt og varmer på de kolde dage. Hvis dette ikke er nok, kan du købe forede gummistøvler. Det kan være tæt på en mulig opgave for et lille barn at gå uden om en vandpyt, uden lige at tage et lille hop i den. Derfor er det vigtigt, at du køber en gummistøvle i høj kvalitet, så den kan holde vandet ordentligt ude. Yderligere kan du med fordel købe to par gummistøvler til dit barn. Dette er enormt smart for de familier, hvor barnet går i institution, så de ikke skal slæbes med frem og tilbage.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber gummistøvler til mig selv?  

Du kan med fordel vælge en gummistøvle, hvor der er plads til en striksok eller foret sål til de koldere måneder. Afhængigt af model, findes gummistøvler i flere forskellige bredder. Så hvis du har en bred fod, er det naturligvis vigtigt, at du finder en støvle, der passer hertil og ligeledes, hvis du har en smal fod. Derudover er det vigtigt, at modellen ikke er for smal, klemmer eller svupper op og ned, når du går afsted. Yderligere kan det være enormt rart med en model, hvor du har muligheden for at justere den i bredden.  

 

Hvornår skal jeg have gummistøvler på?

Hvis du skal deltage i et af årets mange festivaler, er gummistøvler en vigtigt del af festival-kittet. Her er det ikke til at undgå, at det bliver mudret, hvilket du bedst kommer igennem med gummistøvler på. Mange bruger også gummistøvler når de arbejder i deres have. Her er en kortere model at fortrække, da det er mere behageligt, når man sidder på knæ og fjerner ukrudt. Yderligere kan du bære gummistøvler, når du går tur med din hund, leger med dit barn og naturligvis når det regner. Klik her og se udvalget af gummistøvler til børn og kvinder hos Eventyrsport.