Gør din fremtid sikker med den rette uddannelse.

Gør din fremtid sikker med den rette uddannelse.

Hvis du arbejder med marketing og salg og du har større ambitioner og gerne vil videreuddanne dig, så tag HD 2. del Marketing Management, som deltidsstudium. Mange lederstillinger i virksomheder kræver at du har en cand. merc. eller en HD uddannelse, så hvis din ambition er at søge disse stillinger og du ikke har en cand. merc. eller tilsvarende, så kan du øge dine muligheder med en universitetsuddannelse i HD 2. del Marketing Management.

Studiet kræver at du har taget en af følgende uddannelser forinden, samt har mindst to års sammenlagt relevant fuldtids erhvervserfaring. Har du ikke mindst to års erhvervserfaring, samt danskkundskaber, bør du fokusere på dette inden du ansøger, da det ikke er muligt at søge dispensation for disse krav, der er fastlagt af Undervisningsministeriet.

Da uddannelsen taget som et deltidsstudie over 2 år har du mulighed for at arbejde ved siden af mens du læser. Det er klart en fordel for dig at have et arbejde ved siden af, da det er et selvbetalt studie. Søg uddannelsen her eller kontakt studiekoordinator Christina Palm Larsen på tlf. 6550 9118 eller hdmm@sam.sdu.dk for at høre nærmere om hvornår næste studiehold startes op. Uddannelsen kan tages på SDU enten i Kolding på lørdagsholdet eller som fjernundervisning.