Gør dig selv mere attraktiv for arbejdsgivere

Gør dig selv mere attraktiv for arbejdsgivere

Du er med stor sandsynlighed ved at uddanne dig, eller ved at planlægge din uddannelse. Her på siden finder du, som du måske allerede ved, vores uddannelsestest, som kan guide dig imod valget af den rette uddannelse, eller give dig inspiration hertil. Du kan også finde uddybende information omkring de enkelte uddannelser i Danmark i vores uddannelsessektion og selvfølgelig en masse værdifuld viden, som kan bruges før, under og efter studierne.

 

Men hvordan kan du gøre noget ekstra, som vil gøre dig mere værdifuld for arbejdsgivere imens du studerer? Der er selvfølgelig en masse muligheder, men det vi anbefaler mest, er at skabe sig et netværk og viden inden for den industri, som man regner med, man gerne vi arbejde i efter endt uddannelse. Når det er sagt, så er der nogle relativt lette ting, som du kan gøre, der både vil udvikle dig som person, gøre studiet lettere og potentielt set udvide dit netværk.

 

Vi tænker her på specifikke kurser. Tag f.eks. et Excel kursus. Kurser i Excel er der en del af, men leder du efter et Excel kursus til alle niveauer, så er et sted som 4D et oplagt sted at finde sådan et og lignende kurser. Kun fantasien sætter grænser, men prøv at tænke over, hvad der kan hjælpe dig på kort, mellemlang og lang sigt og prøv et kursus oven i studiet. Det viser også at du er en person som kan og vil.