Globalhagen Kitchen bruger mad som redskab til social forandring

Globalhagen Kitchen bruger mad som redskab til social forandring

Hver onsdag, torsdag og fredag aften inviterer Globalhagen Kitchen til Family Style Dinner. Således mødes gæsterne om langborde, hilser på hinanden og spiser et grøntsagsbaseret og 100% økologisk måltid. Konceptet hviler på en ambitiøs råvarepolitik, sociale værdier og frivilliges indsats.

Globalhagen Kitchen er en del af Mellemfolkeligt Samvirke, og den progressive ånd kan mærkes og smages. Teamet er drevet af visionen om at bruge mad som redskab til social forandring og udbredelsen af grøntsagsbaseret mad for en mere bæredygtig verden:

”Med madlavning arbejder vi for vores vision; en social og bæredygtig verden. Vi står side om side med praktikanter, elever og alle, der har lyst til at redde verden med grøntsager. Hver dag serverer vi frasorteret og overproduceret grøntsager fra vores leverandør GRIM, og finder nye metoder til at mindske madspillet i køkkenet.”

 

Til frokosttid på hverdage langer køkkenet grøn mad ud Family Style til alle medarbejderne i Mellemfolkeligt Samvirke. I samarbejde med Huset støtter Globalhagen Kitchen humanitære projekter verden over. Så her kan du spise og drikke med god samvittighed. Globalhagen Kitchen huser også events, konferencer og private arrangementer.

 

Faktaboks

Morgenmad alle hverdage fra 08-11:

Vegetarisk tallerken med æg, ost, syltede og stegte grøntsager og hjemmebagt surdejsbrød 85.-

Kaffe, the og hjemmelavet lemonade

Family Style Dinner 85,- onsdage, torsdage og fredage:

Serveret fra 18.00-20.30

Åbent fra 14.00-21.00 til kaffe og kage

Happy Hour hele dagen på fredage fra 14.00

Se mere på Facebook og Instagram

Fælledvej 12, 2200 København N.

kitchen@globalhagen.dk

 

Citater

“Having a table where we can recall to home brings us peace of mind. It’s so simple to achieve, we only need to get together.” 

- Frivillig i Globalhagen Kitchen

 

“Sharing food creates communities.” 

- Frivillig i Globalhagen Kitchen