Giv et armbåndsur som den bedste studentergave

Giv et armbåndsur som den bedste studentergave

Hvis du kender nogen, der snart bliver student eller dimitterer fra en anden form for uddannelsen, har du nok tænkt over, hvad du skal give dem for at fejre dette. Der er mange ting, der kunne være passende, men noget af det bedste at give, er noget, du tydeligvis har tænkt over og udvalgt specielt til dimittenden. Her er et flot armbåndsur et rigtig godt valg.

 

Personligt tilpasset

Et godt armbåndsur kan holde i mange år, og det er derfor en god idé at bruge lidt til på at vælge det helt rette design. Modtageren skal helst have lyst til at gå med det over en længere periode, så det er både relevant at tænke over, hvad de kan lide nu, og hvad de måske stadig vil bryde sig om i fremtiden.

Det første skridt er at bruge noget tid på inspiration og at danne dig et overblik over, hvilket udvalg der her. Kig for eksempel på www.ditur.dk, der har et godt og bedt udvalg af både designerure og billige ure. Det er både muligt at finde flotte ure til mænd og ure til kvinder, så ditur er et perfekt første stop på din gavejagt.

Tænk over, hvilke designs personen godt kan lide. Du kan eventuelt tage udgangspunkt til deres tøjstil, og bruge dette som inspiration. Går de med mange farver eller er de mest til mere neutrale looks? Hvilke materialer foretrækker de? Er de mest til guld eller sølv? Disse er gode ting at overveje, når du kigger efter et ur.

 

Til ham og hende

Et godt armbåndsur er en rigtig god gave til hvem som helst uanset køn. Det er muligt at vælge designs, der er mere feminine eller maskuline, men i sidste ende, er det vigtigste at vælge et design, som du ved, dimittenden vil kunne lide. Hvis personen godt kan lide mere robuste designs, kunne det godt være en idé at kigge efter et Seiko herreur. For eksempel Seiko kinetic er en god serie at kigge på, der har forskellige stiler, men som alle hører under Seiko ure til mænd, og derfor har designs, der ses som mere maskuline.

Det vigtigste, når du vælger et ur som en gave, er ikke, at det komme fra den rette kategori, men bare, at dets design passer til den person, der modtager uret. Tænk derfor mest på personen og deres stil, når du skal vælge gaven, og prøv for eksempel at forestille dig noget af det tøj, personen oftest går med. Passer uret til dette tøj? Hvis ja, så er det højst sandsynligt et godt valg. Hvis det på samme tid har noget lidt specielt ved sit design, der passer ekstra godt til personen – dette kunne være en specifik farve eller funktion, som uret har - så viser du i høj grad, at du har været omhyggeligt og lagt energi i at udvælge en gave, hvilket modtageren helt sikkert vil påskønne.

 

Høj kvalitet der holder

Som en dimissionsgave kan det godt betale sig at vise, at man går op i sit forhold med dimittenden. Det er derfor ikke anbefalelsesværdigt at give et dårligt ur, der ikke kommer til at holde. Brug lidt tid på at finde et ur, der er lavet af et godt mærke og af holdbare materialer. Det behøver heldigvis ikke at koste en bondegård.

Når det kommer til god kvalitet, er Seiko ure også et godt sted at starte, da deres forskellige serier alle har det til fælles, at de er af god kvalitet og kommer til at holde i rigtig lang tid. Desuden har de masser af stilrene og klassiske designs, der ikke kommer til at gå af mode. Kig på deres forskellige serier som for eksempel, Seiko Kinetic, Seiko Solar, Seiko Quartz og Seiko Titanium. Der er meget at vælge i mellem, og det er derfor muligt at finde et Seiko ur til stort set hvem som helst.