Frisør med studievenlige priser

Frisør med studievenlige priser

Som studerende er det muligvis ikke penge der er mest af, og det vil altså sige, at mange går efter tilbud og studierabatter. Mange forretninger er dog gode til at tage hensyn, og derfor have fornuftige prisklasser som er til at betale, også for den studerende.

20 % studierabat

Vi trænger alle sammen engang i mellem til at få gjort noget ved håret og gå til en frisør. For nogen handler det blot om at få klippet spidserne, hvorimod det for andre er en helt ny frisure og farve der skal til. Uanset hvad du føler, at du har behov for, så er det vigtigste at det er noget du er tilfreds med, og noget du gerne skulle kunne betale for. Hos frisør Ladies and Gents gives der 20 % studierabat til alle studerende, som kan fremvise studiekortet.

Få hjælp til at finde den helt rigtige frisure

Det er også helt okay, hvis ikke du ved hvad det er du ønsker at få gjort ved håret. Dig og frisøren kan sammen finde frem til, hvad du vil foretrække og hvad der vil se bedst ud. Du vil opleve en behagelig situation, hvor du hele tiden selv er i kontrol over, hvad det er der foregår med dit hår. Hvis du har nogle spørgsmål, eller der er noget du gerne vil tilføje undervejs, så gør du bare det, det tager de med glæde til sig. Frisøren befinder sig i Århus, så skulle du komme i nærheden af der, så bør du helt klart tage et kig forbi! Kvaliteten er i top, og du vil bestemt ikke gå derfra uden at føle, at du har fået en helt særlig oplevelse. Som studerende er det vigtigt at man kan få meget for pengene, og det kan man i hvert fald hos denne frisør.