Forkælelse i en presset tid som studerende

Forkælelse i en presset tid som studerende

Som studerende er økonomien ofte hårdt presset og når det kommer til selvforkælelse, er der hverken tid eller økonomi til det. Dette er dog vigtigt at prioritere i en travl og uoverskuelig studietid. Læs med her, og få inspiration til, hvordan du som studerende kan forkæle dig selv – småt som stort.


De små glæder
De små glæder kan også gavne livsglæden som studerende – og i stor stil.

Smagsrunde
Tag på tur i et af de store magasiner, og oplev en verden af smagsprøver inden for alt mellem himmel og jord, og det er altså ikke helt dårligt. Steder som Salling og Magasin kan være værd at nævne, da disse opvarter sine kunder og lader desuden mange gange kunderne smage på herlighederne, før de overvejer at købe disse. Man kan desuden få en hel dag til at gå i disse stormagasiner, ved, ud over at smage på lækre smagsprøver, at kigge på de nyeste kollektiver ved både tøj, sko og accessories.

Takeaway

Fastfood behøver ikke altid at være usundt, men engang imellem er dette dog end dyd. Blot at kunne søge på ’kebab København’ ’bagel Vejle’ eller ’pizza Kolding’, slippe for selv at lave mad, og i stedet få leveret et ædegilde af en bakke fastfood, er da bare en glæde i livet – ikke mindst når man er studerende.

De lidt større glæder
De lidt større glæder i livet, kan som studerende fungere som highlight på en måned, eller som weekendhygge, så den studerende rigtig skal forkæle sig selv.

Brunch
Hvad enten denne bliver lavet selv, eller bliver spist et sted i byen, kan brunchen ligge til grund for meget hygge og afstresning. Ved hjemmelavet brunch, kan man invitere venner eller medstuderende hjem, og både få hygge og snak ud af madlavningen i sig selv, og så selvfølgelig at spise denne. Brunch i byen behøver ikke nødvendigvis at være dyrt. Mange små hyggelige caféer har studerabat, hvilket tager toppen af prisen, og som oftest sænker den til en ganske fornuftig én af slagsen – selv for en studerende. 

Hjemmespa
Det kan være meget dyrt at tage til en spa og få en behandling. Men laver man sin egen hjemmespa med selvindkøbte produkter, behøver prisen ikke at stikke af. Lav eventuelt en dag med en veninde, hvor i benytter dermaroller, ansigtsbehandling og blødgørende creme og slut eventuelt dagen af med et glas juice eller bobler – rigtig selvforkælelse behøver ikke at afgrænse de studerende. Vil i dog hellere benytte en professionel, kan i eventuelt opsøge en kropsterapeut for at få en mere alsidig behandling end blot en massage.


Det største glæder
De største glæder i livet, findes der mange af, og ingen siger, at disse ikke kan finde sted i studietiden. Er man som studerende god til at spare op, har en slat penge tilbage fra børneopsparingen eller har et fantastisk studiejob ved siden af alle bøgerne, er næsten alle ting mulige – også selvom at man er studerende.

Den solide shoppetur
Noget som studerende ikke nødvendigvis oplever så ofte, er at købe mængder at nyt tøj og sko. Tag en veninde eller ven under armen, og giv dig selv lov til det. Giv den gas i diverse shoppegader og -centre, og tænk ikke over prisen før efterfølgende. Dette er en sjælden mulighed, og sker muligvis kun én gang i dit studieliv, så nyd det, og hav ikke dårlig samvittighed.

Tag en ferie fra studierne
Hvad enten du er til storbyferie eller charter, kan disse ferie altså godt lade sig gøre – selv som studerende. Gennemsøg internettet efter diverse tilbud og søg råd og vejledning hos rejseglade mennesker i din venne- og omgangskreds. Rejs gerne uden for de normale skoleferier og populære rejsetidspunkter og søg eventuelt på rejsemål, som ikke nødvendigvis er de mest berejste.