Forkæl dig selv i de mørke måneder

Forkæl dig selv i de mørke måneder

Går du også rundt i disse måneder og føler dig en lille smule nedkørt og træt? Det er meget normalt, at man i vinterperioden føler sig ekstra udkørt, og dette ses især på grund af vejret, som er koldt, vådt og mørkt, og det kan derfor være svært at finde overskuddet til både arbejde og studie. Vi har alle travlt i vores hverdag, og måske nogle gange for travlt, så vi derfor helt glemmer at forkæle os selv engang i mellem. Men dette er vigtigt at gøre, fordi det øger livsglæden og energiniveauet, og derfor er der nedenfor listet nogle ting, som du bør unde dig selv.

 

Start på den serie, som du længe har villet se

Du har sikkert, ligesom så mange andre, den der ene serie, som du længe har haft i tankerne, men hvor tiden bare ikke har været til det, og hver gang du begynder på serien, kommer du i tanke om andre gøremål, som lige skal overstås først. Men nu er det tiden til at få tændt for Netflix og læne dig tilbage og bare nyde tilværelsen. Det er nemlig rigtig godt for dig at koble af engang i mellem, og det har både du og din hjerne brug for.

 

Luksus til lokkerne

Det er helt oplagt af booke en tid hos din frisør, nu hvor det alligevel er gråt udenfor. På den måde kan du sidde indenfor i varmen og blive forkælet samtidig. Ladies and gents frisør består af tre frisørsaloner i hjertet af Aarhus, og deres koncept er kreativitet og professionalisme. De har en mission, som lyder, at de gerne vil give deres kunder vejledning, råd og hjælp til, hvordan de opnår drømmelooket. Derudover giver de 20% i studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort, så hvis du bor i Aarhusområdet, og trænger til luksus til lokkerne, er dette en god mulighed.