Fordelene ved e-cigaretten

Fordelene ved e-cigaretten

Der findes mange fordele ved at skifte den almindelige cigaret ud med en e-cigaret. Én af de vigtigste er, at du udsætter din krop for væsentligt mindre giftstoffer og dermed mindsker risikoen for kræft og livsstilssygdomme forbundet med rygning.

Hvad kan e-cigaretten?

E-cigaretten kom på det danske marked for blot få år siden og har i sin korte levetid allerede fået mange danskere til at skifte den almindelige cigaret ud med den damp baserede cigaret. Vi ved alle, at tobaksrygning er stærkt kræftfremkaldende, men e-cigaretten indeholder langt færre kræftfremkaldende stoffer og er derfor en god måde at nedtrappe eller helt stoppe rygetrangen hos dig.

E-cigaretten består af elektroniske dele, som er sammensat i et hylster, som ikke umiddelbart ligner en cigaret som du kender den, men har nogenlunde samme størrelse. Stålhylsteret indeholder en væskepatron hvori der indsættes e-juice med smag og et batteridrevet varmelegeme. Varmelegemet sørger for at varme e-juicen op, således det omsættes til damp når det inhaleres.

Hvorfor vælge e-cigaretten?

Det siger vidst sig selv. E-cigaretten har mange positive fordele for dig, som ønsker at nedsætte dit tobaksforbrug eller helt stoppe med at ryge. Det er ikke blot din krop, som vil kunne mærke klare fordele ved at skifte til den damp baserede cigaret, det vil din pengepung også. Du vil kunne spare mange penge ved at skifte til den elektroniske cigaret og e-juice, da disse ikke koster i nærheden af, hvad en pakke tobaksbaserede cigaretter gør. Herudover slipper du og dine omgivelser for den slemme tobaksrøg. Det er stadig ikke bevist, om dampen fra e-cigaretten har nogen indvirkning på helbredet hvis den indtages passivt af andre i rummet. Men det er sikkert, at dampen ikke har samme usunde virkning som almindelig passiv rygning.

Hvor kan e-cigaretter og e-juice købes?

I takt med, at der er flere og flere som vælger at købe e-cigaretter frem for tobakscigaretter, er der også kommet flere udbydere på markedet. De fleste er webshops. Der findes et utal og det kan være svært at overskue hvilken du skal købe fra og hvor du får den absolut bedste service. Her har du mulighed for at finde et af Danmarks største udvalg og bedste priser, med altid god service. Hos Ejuice4you kan du finde et stort udvalg i både e-cigaretter men også utallige smagsvarianter af e-juices.