Fordelagtige studierabatter hos Nordsjællands Tandlægecenter

Fordelagtige studierabatter hos Nordsjællands Tandlægecenter

En god tandlæge er en tandlæge, der møder dig der i livet, hvor du befinder dig.


På Nordsjællands Tandlægecenter gøres dette i høj grad ved at give studierabat på tandlægebesøg under studietiden, hvilket også er en medvirkende faktor til, at flere studerende vælger tandlægebesøg til på trods af en ellers stram økonomisk situation.


Regelmæssige besøg hos tandlægen er nemlig en af de ting, som studerende i mange tilfælde vælger fra, da det at gå til tandlægen kan være forbundet med at skulle betale en større sum penge.


Heldigvis behøver du som patient hos Nordsjællands Tandlægecenter ikke at grave dybt i lommen for at betale for at gå til tandlægen – her får du nemlig fordelagtige studierabatter!


Gode tandlægevaner hele livet


I kampen om at opretholde et flot og sundt smil hele livet er gode regelmæssige tandlægevaner en særlig vigtig parameter. Hviler du på laurbærrene i en længere periode, og undgår du dermed de regelmæssige tandlægeundersøgelser, stiger risikoen for alvorlige tandproblemer stødt for hver gang, der går.


Fra Nordsjællands Tandlægecenters side af er der et stort ønske om at yde god tandlægehjælp til personer i alle aldre. Vores billigste behandling er forebyggende tandbehandling, men opstår behovet for mere målrettet behandling, kan du naturligvis få studierabat på frie ydelser.


Det eneste du skal gøre er at fremvise dit studiekort før behandlingen påbegyndes.


Få del i de fordelagtige studierabatter


Kunne du tænke dig at gøre en aktiv indsats for at passe på dine tænder? Men er din SU en hindring? Så er der god grund til at blive patient hos Nordsjællands Tandlægecenter, hvor du også kan se frem til yderligere rabatter, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark.


Nordsjællands Tandlægecenter har et oprigtigt ønske om at yde god hjælp og rådgivning, således at du kan bevare et flot smil hele livet. Af denne grund er både du, som ønsker at skifte til Nordsjællands Tandklinik, og du, som ikke har været ved tandlægen i længere tid, velkommen til at få del i de fordelagtige studierabatter, som Nordsjællands Tandlægecenter tilbyder alle studerende.