Flyt i hus eller byg nyt selv?

Flyt i hus eller byg nyt selv?

Er du ved at være færdig med din uddannelse og er flyttet sammen med kæresten? Måske har I allerede et lille barn på vej eller et par stykker? Så er det nok tiden at overveje mulighederne for at flytte i hus, hvor I kan bo i lang tid fremover.

Hvis du ikke kan finde drømmehuset hos ejendomsmægleren, så tag et kig på hvad Ide-huse kan tilbyde. Ide-huse er et erfarent byggefirma fra der har opført hundredvis af huse siden 1975, herunder også specialbyggede og arkitekttegnede byggeprojekter.

Hos ide-huse.dk kan du selv have indflydelse på hvilke materialer der skal bruges. På hjemmesiden www.ide-huse.dk kan du se et par eksempler på typehuse og få inspiration til hvis du selv skal have nyt hus.

Når du har ide-huse.dk med på sidelinjen, som byggerådgiver, så behøver du ikke at tænke i de traditionelle baner, da byggefirmaet er kendt for at tænke ud af boksen. Der er mange forskellige hustyper at vælge imellem. Lige fra de klassiske enkeltstående villaer og huse med gårdhavemiljøer til de mere minimalistiske og arkitekttegnede, samt den kendte funkisvilla fra 40’er og 50’erne.

Byg nyt hus med ide-huse.dk og vær en del af processen fra start til slut. Udover at det bliver dit eget hus helt igennem, da du har indflydelse på hvordan det skal se ud, så får du også en attraktiv grund.

Hvis du gerne vil undgå selve byggeriet, men du godt kan lide tanken om at der ikke har boet nogen i huset før dig, så kan du også købe færdigbyggede projekter. De færdigbyggede projekter kan også være med til at give dig inspiration over hvordan dit eget hus skal se ud.

Når du skal bygge hus, handler det om tillid til byggefirmaet. Der kan ofte være langt fra drømmen i hovedet til det færdige produkt. Men giv ide-huse.dk en chance og du vil ikke fortryde at du valgte at købe dit helt eget hus.