Find ud af om du er berettiget til kompensation

Find ud af om du er berettiget til kompensation

Som flypassager kan du have ret til kompensation, hvis dit fly af en eller anden årsag er blevet forsinket. For, at du kan kræve kompensation, skal du være over tre timer forsinket på en flyvning på 3.500 km. eller over fire timer forsinket på en flyvning på over 3.500 km. eller til EU.

 

Hvis din flyvning er blevet meget forsinket, er udgangspunktet, at du som passager er berettiget til kompensation.

Men hvis forsinkelsen skyldes af omstændigheder, hvor flyselskabet ikke selv har kontrol over situationen - det kan være dårligt vejr, politisk uro, sikkerhedsrisici eller strejker - er du ikke berettiget til en kompensation.

Du kan dog stadig være berettiget til forplejning, som eksempelvis betaling af mad og drikkevarer i lufthavnen.

 

Du kan opnå op til 4.500 kr. i erstatning! kompensation for forsinket fly gælder indenfor tre år. Hos flypenge.dk kan du nemt sende en ansøgning helt gratis, og det tager kun tre minutter - så hjælper de dig videre i din sag om at få din retmæssige kompensation. Det eneste du skal gøre er bare at vente til pengene er blevet sat ind på din konto, mens de løbende vil informere dig om din sag.  

 

Det du skal gøre er at oprette din sag. Det tager cirka tre minutter, og inden for meget kort tid ved du, hvor meget du kan få i erstatning for din flyforsinkelse. Flypenge.dk tager herefter den juridiske kontakt og proces med flyselskabet og sikrer dig den størst mulige erstatning for din flyforsinkelse - hos dem kan du altså hente professionel hjælp. Når dette er gjort udbetaler de dine penge hurtigst muligt til din bankkonto. Hvis ikke der går penge ind på din konto, er hjælpen gratis - de kører med princippet ”no cure, no pay”, som med andre ord altså betyder, at hvis du ikke får dine penge, har du heller ingen omkostninger. Det er derfor 100% risikofrit at ansøge om erstatning for din flyforsinkelse hos flypenge.dk.  Hvis de vinder sagen for dig tager de fra 19,8%, og så bliver resten udbetalt til dig.