Find tværfaglighed hos Gentofte Studenterkursus

Find tværfaglighed hos Gentofte Studenterkursus

Gentofte Studenterkursus er et uddannelsessted, hvor der er plads til alle. Det er et mindre uddannelsessted, hvor er der omkring 250 elever, og hvor der er mange muligheder og stor rummelighed. Undervisningen kan tilpasses alle de individuelle behov og der er stor vægt på et trygt læringsmiljø. Både det faglige og det sociale miljø fungerer side om side, og det er med til at gøre Gentofte Studenterkursus som værende det optimale uddannelsessted for alle faglige niveauer.

Gentofte Studenterkursus har mange muligheder

På skolen er der forskellige muligheder til et uddannelsesforløb:

  • STX på 2 år er et meget målrettet og koncentreret fagligt forløb, der grundlæggende ikke adskiller sig fra det 3-årige almene gymnasium. STX på 2 år har gennem mange år været et alternativ til det 3-årige gymnasium.
  • HF på 2 år er tilrettelagt, så du har lidt bedre tid end ved en traditionel tilrettelæggelse, da fagene i vid udstrækning er 1-årige forløb. Herved arbejder du med færre fag ad gangen og har bedre tid til faglig fordybelse.
  • HF på 3 år er tilrettelagt, så du ikke blot har god tid til faglig fordybelse, men du har også mulighed for tilvalg af ekstra valgfag eller højere niveauer.

Alle uddannelserne er SU-berettiget, og kan i sidste ende være adgangsgivende til universitetet, hvis det sammensættes på rette vis. Der er derfor mange muligheder, hvis man vælger et GSK studenterkursus. Det er muligt enten at gennemføre en gymnasial uddannelse hurtigere end det traditionelle eller at gennemføre det med ekstra tid. Mulighederne er uanede og kan passe til alle.