Find gode, billige kuglepenne og andet godt

Find gode, billige kuglepenne og andet godt

Som studerende har man stadig brug for andet udstyr end sin bærbare, selvom den – indrømmet, bliver et vigtigere og mere og mere centralt redskab i studierne. Heldigvis, for hvordan skulle man ellers tjekke Messenger, Instagram, Facebook m.v. uden at blive opdaget i handlingen?

 

Men der er stadig brug for visse bøger, kuglepenne, papir, tasker m.v. Ok, måske er der ikke brug for bøgerne i fysisk form, men underviserne skal jo også tjene deres penge ved at sælge deres egne bøger, så den del kommer vi nok ikke udenom foreløbigt.

 

Når det kommer til det mere praktiske, som tasker og kuglepenne, så er vi vant til bare at søge på Google på f.eks. ”køb kuglepen”, hvilket også som regel bringer gode resultater på banen. Men er man lidt snu, så kan man med fordel finde kuglepenne hos leverandører til virksomheder, som også med glæde sælger til studerende.

 

Ofte er de (RedOffice, Lomax m.f.) billigere og har et større udvalg end traditionelle studenterbutikker. Samtidig slipper du for at have samme udstyr som alle dine medstuderende, da de færreste studerende har leverandørerne til virksomheder som førstevalg. For hvor skulle de kende dem fra, hvis de ikke læser med her på Studenterguiden.dk?

Er du i tvivl om du er ved at gøre en god handel eller ej, så kan du med fordel surfe forbi sider som PriceRunner eller EDBpriser, hvis det er IT udstyr, der er tale om. Her bliver (næsten) alle priser på det specifikke produkt, som du ønsker, sammenlignet og parametre som fragt bliver taget med i beregningen, så der er ingen ”short ends”.

 

En tredje mulighed er Google Shopping, som faktisk fungerer rigtig godt og medtager rigtig mange shops.

 

Det central er, at du i hvert fald først finder ud af, hvilket produkt det præcist er du ønsker for at kunne finde det billigste sted at handle. Det går ikke at sammenligne bananer og pærer.