Find de sjoveste sportsgrene

Find de sjoveste sportsgrene

Det kan være svært at motivere sig selv til vægttab, forbedret livsstil og mere motion. Specielt hvis man har en travl hverdag ellers, hvor man f.eks. skal få enderne til at gå op i forhold til både familieliv og job. Men man kan med garanti finde en sportsgren, man vil synes godt om, hvis man leder lidt efter det. Her bliver du præsenteret for en række forskellige sportsgrene og aktiviteter, som på forskellig vis kan give et smil på læben og derfor øge motivationen til at komme afsted.

Sjove sportsgrene

Der findes en lang række sjove sportsgrene, som man normalt ikke hører så meget om, når man ser på de sociale medier. Ofte hører man bare om almindelige gåture, løbeture, cykelture eller motion i træningscentret. Det fungerer godt for nogen, men for folk, der mangler motivation til at træne, kan det være dømt til at gå galt på forhånd, hvis man vælger den slags motion. Blandt sjovere sportsgrene kan man f.eks. finde squash, som er en ketcher sport, man spiller 2 personer. Når man spiller 2 personer, vil der være et konkurrenceelement, som ofte kan være med til at øge motivationen yderligere. Det samme gælder for padel tennis.

Når man vælger netop disse sportsgrene, kan man med fordel købe ketchere selv og andet udstyr såsom en padel tennis taske. Der findes forskellige steder mulighed for at dyrke de to sportsgrene f.eks i lokale haller. Man kan fremsøge online, om der er mulighed for at spille squash eller padel tennis i dit nærområde. I samme kategori ligger også badminton og tennis, som de fleste har hørt om. Hvis man er til større hold, kan man også spille volleyball eller floorball.

Sjove aktiviteter

Er man typen, som gerne holder sig langt væk fra bolde og fjerbolde, så kan danseaktiviteter såsom zumba være oplagt. Her får man god musik, sved på panden og et smil på læben. Det dyrkes også sammen med andre, men uden konkurrenceelementet. Mange motionscenter tilbyder forskellige former for danseaktiviteter, og så findes der også lokale zumbahold.

Hvordan kan man øge motivationen yderligere

Hvis man skal øge motivationen yderligere, kan man med fordel vælge at dyrke motionen sammen med en ven eller veninde. Når man er flere, der sammen tager afsted til noget sport eller en aktivitet, vil man ofte føle sig forpligtet til at tage afsted. Dette gælder særligt for tidligere nævnte sportsgrene såsom padel tennis, hvor vennen er afhængig af, at man selv tager afsted.