Find de billigste studiebøger

Find de billigste studiebøger

Hvis du er en af dem, som går på en videregående uddannelse, er du højst sandsynligt lige startet på et helt nyt semester. Et nyt semester er oftest lig med nye studiebøger, som kan være en rigtig bekostelig affære. Som studerende på SU, kan det være utroligt vanskeligt at få det til at passe ind i økonomien, hvorfor de fleste altid er på udkig efter de billigste bøger. Der findes dog rigtig mange forskellige hjemmesider, som sælger både nye og brugte bøger, så det kan derfor være en mere uoverskuelig proces. Hvis du skal i gang med et nyt semester, og du gerne vil vide, hvordan du kan skaffe de bøger, som du skal bruge, til de billigste penge, så læs med!

 

Brug nettet

Den mest almindelige metode til at finde billige bøger er at kigge efter dem brugt via nettet. Hvis du er ligeglad med, at de har været brugt af andre, er dette helt sikkert den allerbilligste måde. For at finde billige, brugte bøger, kan du for eksempel kigge på Pensum.dk, hvor du både kan købe brugte bøger samt sælge dine egne gamle, så du på den måde hurtigt kan tjene pengene ind igen.

Tjek med dit universitet

Er du ikke så meget til, at andre har brugt bøgerne før dig, kan du altid bruge den klassiske metode: nemlig at kigge hos en boghandler. De fleste universiteter har deres egen boghandler, hvor der findes et stort udvalg af både studiebøger og fagbøger. Stakbogladen er en boghandler for studerende, og de er den største boghandel på Aarhus Universitet. De har 10% studierabat på alle bøger ved fremvisning af studiekort, hvorfor dette er en helt ideel mulighed, hvis du bor i Aarhus området. Hvis du ikke gør det, har de en hjemmeside, hvor du også kan få de 10% rabat, hvis du blot skriver dit studiekortnummer. Der findes således mange boghandlere og hjemmesider, hvor du kan finde besparelser, uanset om du vælger at købe brugte bøger eller helt nye.