Fem søde gaver til den lille ny

Fem søde gaver til den lille ny

Har du en lille ny på vej, eller er du måske så heldig, at det lille mirakel allerede er sket? Den fantastiske nyhed er formentlig nok glæde i sig selv, men alligevel vil du gerne finde nogle små, søde gaver til den lille guldklump. Denne artikel giver dig nogle gode bud på, hvordan du kan forkæle dit barn med søde gaver.

Der findes næppe en større lykke, end når man bliver forælder. Det kan være en ganske overrumplende følelse, og man har egentlig bare lyst til at være omkring sit barn hele tiden i det første lange stykke tid. Derudover vil mange rigtig gerne forkæle den lille ny med et par søde gaver, som måske endda også er brugbare i de første par år.

Er du i en situation, hvor du ikke helt ved, hvad du skal købe til dit barn, så får du her fem gode bud på, hvad du kan overveje.

Sut med navn

Det er selvfølgelig virkelig oplagt at købe nogle sutter til dit barn, for det er noget, de fleste får rigtig meget brug for. De fleste forældre ved, hvor belejligt det kan være, at man altid har en sut i nærheden, og det kan give en større ro i maven, at man kan stoppe barnets gråd.

Hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af sutten? Det er i dag muligt at finde flotte sutter, som man kan dekorere, som man ønsker det. Du kan eksempelvis få sutter med navn på, som er rigtig flotte. Det giver samtidig nogle fordele, fordi det er nemmere at kende forskel fra de andre børns sutter. Find sutter med navn.

Hjemmehæklet

Du kan selvfølgelig også vælge selv at lave noget. Det er en oplagt gaveide, og det er selvfølgelig en meget personlig ting at give. Hvis du selv vælger at hækle en gave, vil det samtidig være en rigtig god historie til fremtiden, at du kan fortælle, at du selv har lavet den. Det er samtidig noget ret unikt, hvis du selv laver gaven til dit barn, og hvis du har tiden og evnerne til det, er det selvfølgelig ofte det hele værd.

Find udvalg af garn her.

Noget til fremtiden

En gave er ofte ekstragod, hvis den også er god fremadrettet. Du kan overveje en gave, som dit barn også vil kunne bruge i fremtiden, og som måske i sin forstand er tidsløs. Det kan være en bamse eller dukke, som aldrig går af mode, og som både bruges af de mindste, og når barnet kommer lidt op i alderen.

Legetøj med læring

Hvis du gerne vil give barnet noget læring, imens det leger, kan du overveje et stykke legetøj, som også indeholder noget læring. Det kan eksempelvis være noget, hvor barnet skal udvikle forskellige sanser, hvor det skal tække på en rangle eller noget, hvor det skal genkende nogle ting – eksempelvis vendespil.

Noget at arve

Hvis du skal give den mest personlige gave af alle, kan du selvfølgelig lade dit barn arve noget af det legetøj, du selv har brugt, da du var lille. Der er selvfølgelig noget smukt over, at man lader legetøj gå i arv i generationer.