Fedtfrysning i Danmark

Fedtfrysning i Danmark

I dagens Danmark er der gode forudsætninger for at have en sund og veltrænet krop. Du kan spise sundt, idet der er mulighed for at købe sund mad til gode lave priser. Der er gode udendørs træningsmuligheder såvel som et stærkt foreningskultur, hvor du kan spille alt fra fodbold til golf. Men hvis du fortsat har mormorarme eller en dobbelthage, som du ikke kan slippe af med, kan det være en god idé at kigge ind i fedtfrysning.

 

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en nyere teknologi, der blev udviklet af ledende læger og forskere fra Harvard University i 2005. I modsætning til de klassiske fedtreduktions indgreb som  en fedtsugning eller en gastric bypass kræver fedtfrysning ikke kirurgi. I dag kan man med fedtfrysning fjerne fedtceller fra forskellige steder på kroppen såsom  mave, lår, knæ. hage og overarme for bare at nævne nogle få. Det er en ikke-kirurgisk behandling, da man ved hjælp af en applikator nedfryser fedtcellerne. CoolSculpting teknologi muliggør nedfrysning af fedtcellerne.

Hvordan fungerer CoolSculpting teknologi?

CoolSculpting er en ikke-kirurgisk teknologi indenfor fedtfrysning, der permanent fjerner dine fedtceller ved at fryse et lokalt område på kroppen ved hjælp af en applikator. I puberteten stopper kroppen med at danne fedtceller. Siden da har man derfor kun et x antal fedtceller i kroppen.  Når man bliver behandlet med CoolSculpting, så nedkøles dine fedtceller til præcis den temperatur, hvor de krystalliserer. Når fedtcellerne krystalliseres, nedbrydes de af kroppen og bliver renset ud via nyrerne. Denne proces tager typisk mellem 8 - 12 uger. Typisk opnår man 20-25 % færre fedtceller efter bare én enkelt behandling. Man har således færre fedtceller efter én behandling, da man aldrig kan få flere fedtceller. Behandlingen er så nænsom, at du uden problemer kan tage på arbejde eller træning dagen efter..

 

 Kvalitetssikkerhed

Sørg for at søge råd hos en autoriseret klinik, hvis du overvejer at få foretaget en fedtfrysning. CoolSculpting er den sikreste teknologi til fedtfrysning, der findes på markedet. Det er et sikkerhedsgodkendt af de amerikanske myndigheder sundhedsmyndigheder, FDA. På verdensplan er der foretaget kliniske studier, der har resulteret i hele 52 publikationer om emnet, og mere end 7 millioner kunder er blevet behandlet gennem tiden. Det gør ikke ondt at få behandlingen. De første 5-8 minutter kan man dog mærke en prikkende fornemmelse på det lokale område, der bliver behandlet. Det kan også give lidt ubehag, når behandlingen er ovre, og varmen strømmer tilbage i det behandlede område.