Fantastiske arrangementer i marts i København for unge

Fantastiske arrangementer i marts i København for unge

Foråret står for døren, og hvilken bedre måde at fejre forårets ankomst på end at komme ud og bruge din by København?

Her i foråret viser København sig netop fra sin bedste side, hvor solen skinner, der er en masse god energi og alle folk kommer ud. Derudover er København oven i købet værtsby for en masse fantastiske arrangementer for unge i marts, som ikke koster alverden – men som giver dig oplevelser, du kan lune dig på, og sent vil glemme.

Vi vil derfor guide dig til nogen af de absolut bedste arrangementer i København, du som ung kan bruge din marts måned på.

Kaffefestival i København den første weekend i marts

Første weekend i marts står i mokkaens tegn.

Er du en hund efter en god kop kaffe, så er København stedet for dig den første weekend i marts 2019. Her afholdes netop Danish Coffee Festival, hvor man som publikum både kan smage på kaffe fra flere af nordens bedste caféer, som både udstiller og serverer en masse god kaffe.

Derudover vil der under Danish Coffee Festival i København også blive afholdt konkurrencer under flere forskellige kaffe-discipliner.

Arrangementet koster 50 kr. for en en-dags-billet, men hele weekenden kan opleves med en partout billet til 125 kr. Derfor kan du altså som studerende få en masse for pengene ved at deltage i kaffefestivalen, sammenlignet med hvis du køber en to-go kaffe til 50 kr. på en café rundt om i København.

Kaffefestivalen er også en perfekt måde at friske sig op efter tømmermænd på, samtidig med at du kan forkæle dine smagsløg og få en ny oplevelse med dine venner.

 

Efter sådan en dejlig formiddag eller eftermiddag med en masse god kvalitetskaffe i blodet, kan I passende tage på gåtur i Valbyparken og nyde forårets solstråler.

 

Hvor og hvornår?

Danish Coffee Festival afholdes d. 1.-3. marts 2019, og foregår i Valby på Kirsten Walthers Vej 5.

 

 

Tag i biografen under Københavns Internationale dokumentarfilmfestival

CPH:DOX er Københavns Internationale dokumentarfilmfestival, som løber af stablen én gang årligt, og heldigvis sker dette i årets første forårsmåned marts.

Derfor kan du oplagt bruge et par martsaftener på at tage din ven eller kæreste under armen og sætte jer godt til rette i mørket til CPH:DOX, og lade jer blive blæst bag over og berørt af den internationale dokumentarfilms kunst.

Bagefter vil I garanteret også have et fremragende udgangspunkt for gode og dybe samtaler, som følge af de mange film på festivalen, der indebærer mange nye og interessante vinkler inden for dokumentarfilm.

Der vil både være film fra ukendte kunstnere, ligesom der vil være film fra anerkendte kunstnere.

 

Derudover er CPH:DOX faktisk én af verdens allerstørste festivaler, når det kommer til dokumentarfilm.

Hvornår og hvor?

CPH:DOX løber af stablen fra d. 20. marts 2019 til d. 31. marts 2019 rundt om i de københavnske biografer.

OBS: Hvis du ikke bor i København, kommer CPH:DOX på tour i samme tidsperiode som ovenstående i Aalborg, Holbæk, Rudersdal, Gentofte, Randers, Gladsaxe og Vejle Kommune.