Færdig med eksamenen og klar til et spil golf?

Færdig med eksamenen og klar til et spil golf?

Ok, vi ved det lyder lidt hovskisnovski med golf for er det ikke kun for rige? Det kan godt være, at det historisk har været sådan, men som med champagne, så er det noget der nu til dags ikke bare er elsket af næsten alle men også inden for alles rækkevidde.

Men hvad med alt udstyret?

Selve udstyret er rigtig nok stadig relativt dyrt, men i de fleste golfklubber kan du få adgang og låne uden de større problemer. Det kan være, at det er en større udfordring i udlandet, men i Danmark er alle velkomne og det til en fin pris i stort set alle golfklubber.

Skulle du begynde at kunne lide sporten, så kan du købe en ting af gangen. Start med de vigtigste ting, så som de essentielle drivere og golfbolde i høj kvalitet.

 

Hvordan finder man en klub, hvor studerende er velkomne

Igen, lad os slå fast, at så længe du opfører dig pænt og ordentligt, så er du velkommen i praktisk talt alle klubber, men der er visse baner og klubber, hvor kun medlemmer eller anpartshavere er velkomne.

Du kan på Golf.dk finde en oversigt over alle golfklubber i Danmark, hvor du også kan se om de enkelte golfklubber har nogen restriktioner, deres priser, faciliteter osv. Så risikerer du ikke, at køre ud til en af de enkelte golfklubber, som vil fnyse over dit fremmøde.

 

Fordelene ved golf

Golf har sådan et kedeligt islæt over sig, men undertegnede kan skrive under på, at selv skeptiske førstegangsspillere ofte bliver positivt overrasket. Det er sjovt, der skal tænkes, der skal gås, du kan nyde den friske luft, tale med dine venner evt. omkring de overståede eksamener, køre hjem med god samvittighed over både det ene og andet og være klar til en hyggelig aften i byen. Giv det en chance – det er ret fedt.