Få styr på værktøjskassen - det betaler sig!

Få styr på værktøjskassen - det betaler sig!

Som studerende er det ikke altid nemt at finde penge til det hele, derfor er mange studerende også "gør det selv" typerne. Ingen grund til at ringe efter en dyr håndværker, hvis man selv kan klare at hænge lampen op. Det siger sig selv, at det er svært at bore en skrue i væggen eller slå et søm i, uden det rigtige værktøj – det kan man heldigvis anskaffe sig relativt billigt på nettet, kræmmermarkeder eller sit netværk

Hvad gør man så når man har hele studieboligen fyldt med en masse værktøj, som fylder? Ja, det lyder måske som noget din morfar ville have gjort, men løsningen er faktisk ret simpel, anskaf dig en super praktiske værktøjsvogn på hjul. Der findes mange værktøjsvogne, men gør dig selv at købe en af høj kvalitet så det hele ikke pludselig vælter for dig. Et mærke som mange nok ville kende er Locco, og her går du altså ikke galt i byen.

Er du ikke selv den store håndværker kan det stadig være en god idé at have en basal samling af værktøj. Du kender sikkert en fra dit studie som er mere ferm med hammeren end dig, og de fleste studerende kan overtales til at give en hånd med, hvis du f.eks. giver en gang aftensmad, en øl på den lokale bodega eller en tur i biografen – uanset hvad, er det hvert fald billigere end at ringe efter en professionel håndværker.