Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Få styr på dine forsikringer før du flytter hjemmefra

Få styr på dine forsikringer før du flytter hjemmefra

Annonce

Uanset om du er ude eller hjemme, til sport eller fritid, har mange børn og hus eller lejlighed, så er der en ting der altid er med. Det er heldigvis ikke noget vi tænker på til hverdag, men alligevel ligger det i baghovedet – den sikkerhed der er i at være fuldt forsikret.

Dette er især gældende når du er studerende. Det er vigtigt at forsikre sig, så meget som man føler er nødvendigt.

Og er der noget vi ved fra vi selv tegner den første forsikring, så er det at der vil komme uheld. Fra man køber sin første store ting selv, hvad enten det er bil eller sin første lejlighed så er det godt med forsikringer.

Rejseforsikringer

Det er rart med en rejseforsikring med i bagagen. Det er ikke alle der ved det, men ved at tegne en indboforsikring, har man muligheden for at få den med. Det er en tilvalgsforsikring, der både kan gælde før, under og efter en rejse, hvis uheldet er ude.

Indboforsikringer

Man skal sikre sit hjem. Med en god lås og gode råd holder man tyven fra døren. En røgalarm giver ekstra tryghed. Ja der er bare mange ting der skal tænkes på når man flytter hjemmefra. Man får mange gode råd med på vejen, når man flytter hjemmefra – og gerne mere end en hjælpende hånd.

Mange typer forsikring

Der er indbo med mulighed for rejseforsikring. Så er dit hjem sikret i tilfælde af brand eller tyveri. Der er bil med og uden kasko. Det er rart med valgmuligheder. Ulykkesforsikringen – der er så utroligt rar at have, hvis man lever et aktivt liv med sin familie. Med sport og fritid får mange oplevelser, desværre også en tur til skadestuen fra tid til anden.

Er det tænder eller knæ, der bliver ramt, så kan det være en meget dyr fornøjelse og så er forsikringen uundværlig. I mange tilfælde vil genoptræning også være dækket. Så du er hurtigt i gang og kan koncentrere dig om dit helbred frem for din pengepung.

Online forsikringer

Hele verden er efterhånden online. Det er for eksempel ikke meget man går i sin bank og for en hel del er det heller ikke supermarkedet, der bliver besøgt. Det hele bliver klaret fra sofaen. Den virtuelle verden har gjort mange ting nemmere. Når du skal have din forsikring i dag, så kan du klikke her hos Next. Der er det nemt at klikke sig frem, finde svar på sine spørgsmål og sikre sig selv og sin familie – sine allernærmeste – hvis ulykken er ude.

Den første bolig

Det første hjem er som regel en lille et-værelses eller kollegie. Der gælder det om at være temmelig minimalistisk. Det er Feng Shui og hvis man ikke har lært det – så kommer det helt af sig selv.

Man kommer som regel ikke udenom at det allermest praktiske er en sovesofa. Om natten kan man selv bestemme om det er den nemme et-personers seng og har man gæster eller har valgt at flytte sammen som par kan den lige slås ud til en stor dobbelt seng. Om dagen er den nem lige at slå op og har man travlt eller bare har haft lyst til at sove længe kan sengetøjet hurtigt rulles sammen og ind i skabet. Man kommer ikke uden om sovesofaer, når det helt lille hjem skal huse den studerende eller den lille familie. Enkel, nem og praktisk. Det er hjemmets svar på en rittersport. Der er noget enkelt og poetisk ved at den er centrum for hygge, aktiviteter og afslapning om dagen og grundlag for søvnen om natten. Fra den enkle futon til den farverige i lækker uld. De findes i alle typer – og der er altid noget for enhver smag.