Få styr på din bolig og flotte fliser i haven

Få styr på din bolig og flotte fliser i haven

Tiden er kommet til at du er færdig med dine studier og du skal til at flytte i hus. Du vil sikkert gerne have et hus og en have ved et havebord , samt en hyggelig lille terrasse og fin indkørsel til den nye bil. Det er en af de største beslutninger i livet når du skal købe bolig. Her er tre gode råd til, hvordan du får ordnet formaliteterne med huset, får fundet de bedste vinduer så du kan skifte eventuelt utætte vinduer og sidst men ikke mindst sørge for at terrassen og indkørslen ser godt ud året rundt.

Når du har fundet huset og gerne vil have en advokat til at gå papirerne igennem, rådgive, tinglyse skødet og afslutte handlen med mægler, så tag fat i boligadvokaterne her: boligadvokater.info.

Med et hold boligadvokater på hånden står du stærkere, da ejendomsmægleren altid er sælgerens repræsentant og derfor vil tale huset op. Så den smule det koster i salær kan sagtens være godt givet ud i forhold til hvad du kan spare på huset. En advokat har lige et par ekstra øjne på de forhold i kontrakten som ikke fremgår så tydeligt. Hvis du får tilføjet advokatforbeholdet så er du sikret endnu mere ikke at gøre en dårlig handel. Uanset hvor i landet du bor eller skal købe er der mulighed for at få hjælp til boligkøbet.

Måske trænger huset til nye vinduer, eller måske er der en yderdør der trænger til udskiftning. Så du kan få et ordentligt afslag i prisen, ved boligkøb, hvis du selv sætter nye vinduer eller facadedør i. Når du så skal købe de nye vinduer og facadedøre behøver du ikke bruge en formue på det, så afslaget opbruges helt. Tag et kig på Vinduesgrossisten for at finde et lækkert design du vil synes godt om. Selvom det er en grossist sælger de også til private. Desuden kan du både få professionel rådgivning og vejledning.

En facadedør er med til at vise hvilke mennesker der bor i huset, så derfor kan det være vigtigt at få den rette facadedør fra starten af. Det kan være ganske smart at have en facadedør med glasfelter i, så du kan fornemme om der står nogen på den anden side. Samtidig giver det også lys i gangen, som ofte er meget lille og ikke får så meget lys.

Det er ikke kun facadedøren der viser hvem der bor i huset, men også haven og indkørslen. Det kan se rigtig godt ud med stenbelægning både på terrassen og i indkørslen, men hvis stenbelægningen er helt sat til af alger og skidt og møg, så ser det ikke pænt ud og ansigtet udadtil passer ikke sammen med den nye facadedør. Der er dog en effektiv måde at få det renset. En højtryksspuler med roterende børstehoved med fliserens kan give dig et strålende resultat. Du kan næsten få dig en helt ny indkørsel hvis du giver det en gang fliserens med Nanostone. Efterfølgende får det lige en omgang imprægnering som er både slidstærkt og langtidsholdbart – Helt op til 15 år. Du kan ligeså godt gøre det hele smukt på engang når du flytter ind i huset. Tænk også på alt det arbejde med afrensning du slipper for at lave. Tag en uforpligtende samtale med en konsulent så du finder den bedste løsning, der passer på dine fliser og sparer dig for mange penge fremover.