Få studierabat hos VoresTænder Tandklinik

Få studierabat hos VoresTænder Tandklinik

Som studerende er det sjældent penge, der er flest af. For mange gælder det om at vende hver en mønt for at få SU’en til at vare måneden ud, og dette har unægtelig betydning for prioriteringen af tandlægebesøg.


Hos VoresTænder Tandklinik findes et stort ønske om at kunne yde tandbehandling til alle; også unge og studerende!


Er du på SU, og har du svært ved at finde penge til at gå til tandlægen? Hos VoresTænder Tandklinik har du en unik mulighed for at få studierabat på dit tandlægebesøg – en mulighed, der er god grund til at benytte sig af.


Rabatter der er til at tage og føle på!


På tandlægeklinikker gælder det, at visse priser er bestemt af udefrakommende bestemmelser, mens andre priser i højere grad kan bestemmes og fastsættes af den enkelte tandlæge.


VoresTænder Tandklinik giver studierabat på frie ydelser. Disse ydelser indbefatter blandt andet bedøvelse, plastfyldninger og rodbehandlinger. Også fjernelse af visdomstænder – hvilket ofte foretages i ungdomsårene – fås til en fordelagtig studiepris, og der er således ingen undskyldning for ikke at prioritere at gå til tandlægen.


Vokser dine visdomstænder ikke korrekt frem i munde, og generer de både dig og dine andre tænder, bør du ikke tøve med at kontakte VoresTænder Tandklinik, hvor du inden fjernelse har mulighed for at få et gratis prisoverslag. På denne måde har du ingen ubehagelige overraskelser i vente.


Lyder det for godt til at være sandt? Så fortvivl ej. Priserne er ganske rigtige, og selvom du får studierabat på din tandbehandling, risikerer du ikke at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Hos VoresTænder Tandklinik udføres alle behandlinger med afsæt i godt håndværk og materialer af høj kvalitet.


Finansiering? Intet problem


Der kan være flere grunde til at søge om finansiering i tillæg til den ordinære studierabat. Dine tænders sundhed bør nemlig altid komme i første række, og VoresTænder Tandklinik giver i samarbejde med SPARXPRES dig mulighed for at realisere dette.


Hos VoresTænder Tandklinik sætter din økonomi altså ingen stopper for din tandsundhed under din studietid. For at få del i studierabatterne er det eneste, du skal gøre, at fremvise et studiekort eller en indskrivningsbekræftelse, der dokumenterer, at du går på en SU berettiget uddannelse.