Få Spotify Premium til blot 49 kroner som studerende!

Få Spotify Premium til blot 49 kroner som studerende!

Er du vild med musik, og orker du ikke høre på de irriterende reklamer som forstyrrer dig? Og har du ofte overvejet at få opgraderet til Spotify Premium, men måske prisen har afholdt dig fra at opgradere? Så er det heldigt, at du kan få studierabat! Du skal nemlig kun give 49 kroner per måned for Spotify Premium, når du er studerende! Med et premium abonnement hos Spotify slipper du for at høre reklamer, og kan høre musik uden afbrydelser.  


Spotify tilbyder denne rabat til alle danske studerende. Tilbuddet gælder, så længe du er studerende. Du skal blot indmelde dig som studerende, når du opgradere. Her skal du have dokumentation for at du er studerende. Dette kan eventuelt være i form af indskrivningspapirer, som du kan vedhæfte som dokumentation. 


Som studerende kan du altså på denne måde få 50% rabat på Spotify Premium, som helt sikkert er en fordelagtig rabat, særligt for dig som elsker musik. Det vil altså sige du kan spare en hel del penge, som du som studerende kan nyde godt af. Der er ikke noget værre end at være i gang med en god træning og lytte til noget god musik og blive afbrudt af en reklame.


Du kan læse meget mere om dette på Spotifys hjemmeside om deres regler og betingelser. Ydermere kan du læse meget mere om alle fordelene ved at være premium medlem.

Udbyder
www.spotify.com