Få solgt din bolig hurtigere og til en bedre pris

Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

Få hjælp til at få solgt boligen - til markedets laveste pris!

Skal du have solgt din bolig, og vil du gerne have et hurtigt salg? Så kan du med fordel læse med her. Hvis du skal have solgt din bolig i en fart, kan du ved at udfylde formularen i bunden af denne side få et helt uforpligtende tilbud fra tre ejendomsmæglere, der har viden og erfaring med boliger inden for dit lokalområde.

Sælg din bolig på den nemme måde
Ofte er et boligsalg fyldt med en masse besvær. Mange boligsælgere tænker ikke så meget over valget af deres ejendomsmægler, og det kan koste dem mange penge i sidste ende. Ejendomsmæglere har nemlig ofte forskellige kompetenceområder, og det kan være meget svært at finde ud af, hvilken mægler, der er bedst til at sælge en bolig som din.

Et forkert valg af ejendomsmægler kan eksempelvis koste dig penge, hvis ejendomsmægleren ikke får foretaget den rigtige vurdering af din bolig, så dit hjem bliver solgt til underpris.  Hvis du allerede har sikret dig din nye bolig, er det også meget problematisk, hvis salget tager lang tid, fordi du så skal betale dobbelt husleje i en længere periode.

Professionel rådgivning for økonomisk gevinst
Derfor anbefales det, at man tager kontakt til en upartisk boligrådgiver, inden man skal finde sin ejendomsmægler. Det eneste, man skal gøre, er at give lidt informationer omkring boligen, og hvorfor du skal bruge en ejendomsmægler.

Derefter finder rådgiveren omkring tre ejendomsmæglere med ekspertise inden for salg af boliger som din i dit lokalområde. På den led sikrer du dig, at du får en mægler, der ved hvad det handler om. Ofte tager det kun et par timer fra, at du udfylder formularen til, at der er fundet de tre bedst passende mæglere til dig.

Du kan herefter frit mødes med de tre mæglere og høre deres vurdering af din bolig. Når du har valgt din favorit, går denne hurtigst muligt i gang med at få solgt din bolig til den højeste pris. Hvis ikke du føler, at nogle af mæglerne er noget for dig, skal du huske, at det er 100 % uforpligtende, så du er ikke bundet på nogen måde.

Dygtige samarbejdspartnere
Hos Monera.dk samarbejdes der med mere end 120 dygtige ejendomsmæglere fra hele landet. Med så mange samarbejdspartnere om bord er det nemt at matche dig op med den helt rette ejendomsmægler til salget af netop dit hjem.

Finder du din ejendomsmægler gennem Monera.dk, sikrer du dig:

  • Ejendomsmæglere med et omfattende lokalt kendskab

  • Kort ventetid på svar fra ejendomsmægleren

  • Høj salgspris. Monera arbejder nemlig kun sammen med de bedste ejendomsmæglere rundt om i Danmark.