Få råd til studieturen – tre gode råd

Få råd til studieturen – tre gode råd

Annonce

Studieture kombinerer to fede ting. At komme ud og opleve verden og at være sammen med sine studiekammerater. Hvad mere kunne man ønske sig? Men vi ved desværre også, at sådan en studietur hurtigt kan løbe op i 4.000-8.000 kr. Ikke så fedt. Men heldigvis kommer vi nu med tre gode råd til dig, der vil tjene penge på den nemme og den sværere måde.

Tre gode råd

  1. Den svære måde

Den lyder måske lige til, men du kan lave en studietursopsparing ved at spare nogle steder. Til gengæld er det den sværeste måde, fordi det kræver, at du har hul i dit budget til det. Det kan være, du bliver nødt til at leve på pasta pesto resten af måneden, men så kan du til gengæld glæde dig til at spise god mad, hvorend destinationen for jeres studietur er. 

  1. Den lidt nemmere måde

En lidt nemmere måde at tjene pengene på, er ved at tjene lidt ekstra penge udefra. Hvis du ikke allerede har et studiejob, så kan det være en god idé at overveje det. Derudover gør det, at du generelt kan få lidt større hul i dit budget fremover. Tjen penge ved at få et studiejob, eller du kan måske endda få lidt ekstra ind på kontoen ved at gøre rent hos dine forældre. Men det kræver selvfølgelig lidt mere af din tid, og derfor er det heller ikke den nemmeste måde, hvis du hurtigt skal ud og tjene pengene.

  1. Den nemmeste måde

Den nemmeste måde at få råd til studieturen er: tjen penge til studietur ved at sælge skrabelodder. Jeps, du hørte rigtigt. Det er en virkelig smart måde at få tjent penge ind. Når du sælger skrabelodder for forskellige velgørende organisationer, så får du mellem 11 og 14 kr. pr. lodseddel, du sælger. Det lyder ikke af meget, tænker du måske, men du kan faktisk nemt tjene helt op til 20.000 kr. Så kom ud og få solgt nogle lodsedler, så du og dine studiekammerater kan få en fed tur!