Få råd til alt det sjove som studerende

Få råd til alt det sjove som studerende

Er du studerende, kender du højst sandsynligt til, hvor problematisk det sommetider kan være at få hverdagen til at løbe rundt rent økonomisk. Når man kun får penge ind via SU’en, og der både skal betales dyre studiebøger, husleje og forsikringer, er der sjældent råd til alt det sjove såsom byture, caféture med veninderne/vennerne og de ugentlige fredagsbarer med studiekammeraterne. Disse ting er en del af det at være studerende, hvorfor det er essentielt, at man deltager i disse sociale arrangementer. Her kan du læse om gode råd til, hvordan du kan få råd til alt det sjove, når du er studerende.

Optag et lån, så du kan deltage i alle sociale arrangementer

Hvis du stadig vil have råd til de sociale arrangementer som studerende efter, at huslejen, studiebøgerne og forsikringerne er betalt, kan du med fordel vælge at optage et lån. Det er i dag muligt at finde en lang række forskellige lån, hvorfor du med garanti vil kunne finde et, der passer til dine behov. Du kan i den forbindelse med fordel indhente et par lånetilbud, så du kan sammenligne dem med hinanden ved at kigge på lånets ÅOP. Lån penge nu, og vær sikker på, at du også har råd til at deltage i den kommende fredagsbar.

Overvej, hvad du bruger dine penge på

Der er tilmed mange penge at spare, hvis du begynder at tænke mere over, hvad du egentlig bruger dine penge på. Mange unge mennesker har tendens til at bruge lidt for mange penge på tøj eksempelvis. Her kan du med fordel overveje, om det er vigtigst for dig med en ny trøje, som du sikkert har mange af i forvejen, eller om det er federe at deltage i de mange sociale arrangementer, universitetet tilbyder. Dette er selvfølgelig en prioriteringssag, men hvis man begynder at overveje hvert eneste køb, er der med garanti mange penge at spare.

Udnyt dine goder som studerende

Endelig vil du som studerende kunne få råd til alt det sjove, hvis du begynder at blive bedre til at udnytte dine goder som studerende. Der er rigtig mange butikker, restauranter og caféer, der tilbyder studierabat, men det er oftest noget, man glemmer. Du bør derfor huske på altid at spørge, når du er ude et sted, hvorvidt de tilbyder studierabat eller ej, da der således er rigtig mange penge at spare. Det er ikke altid, at det er noget, disse forretninger skilter med, hvorfor det altså er vigtigt, at du selv spørger ind til det.