Få nyheder om dit favorit Superliga-hold

Få nyheder om dit favorit Superliga-hold

I Danmark er der mange fodboldfans. Mange af dem holder med et bestemt hold, som de følger tæt i Superligaen. Hvis du er en af disse fans, kan du på fannews.dk finde nyheder om dit hold. Vi opdaterer siden løbende med nyt fra Superligaen og andre store fodboldturneringer. Så hvis du vil være opdateret på alt, hvad der sker i dansk og international fodbold, er dette siden for dig. Nedenunder kan du læse lidt mere om de mest populære fodboldklubber i Danmark.

 

Brøndby IF

Brøndby IF blev grundlagt i 1964 og har altid været en populær klub blandt danske fodboldfans. Det skyldes især klubbens succeser på banen, men også det tætte forhold, som fansene har til klubben. Brøndby IF's fans er kendt for deres passion og entusiasme for fodbold. De er altid klar til at støtte deres hold, og de sætter en ære i at følge holdet på både hjemmebane og udebane. Derfor er Brøndby IF's fans et af de vigtigste elementer i klubbens succes.

 

FC København

FC København blev grundlagt i 1992. De har vundet 14 danske mesterskaber og 8 danske pokaltitler. FCK har desuden deltaget i UEFA Champions League fem gange, hvoraf de har nået ottendedelsfinalen en enkelt gang.

 

AaB

AaB blev stiftet i 1885. Det er dermed en af de ældste klubber i Danmark. Klubben spiller hjemmebane på Nordjyske Arena i Aalborg. De har vundet Danmarksmesterskabet i fodbold fire gang og pokalturneringen tre gange.

 

OB

Odense Boldklub er stiftet i 1887. De har vundet DM tre gange og pokalturneringen fem gange. OB leverede en af de største overraskelser nogensinde i dansk fodbold, da de slog Real Madrid ud af UEFA Cuppen i 1995. OB vandt 2-0 på udebane, i en kamp som blev døbt Miraklet i Madrid.

 

AGF

Aarhus Gymnastik Forening er grundlagt i 1880. De har vundet fem danske mesterskaber, sidste gang i 1986. Udover det har AGF vundet ni pokaltitler, hvilket er mere end noget andet hold i Danmark.