Få mere ud af dit studieliv.

Få mere ud af dit studieliv.

Som studerende er det altid en jungle at finde en bolig, der ligger det helt perfekte sted tæt på byen og tæt på den skole man går på. Samtidig kan det også være svært som tilflytter at finde rundt i en ny by.

På Studenterguiden.dk har vi de seneste 10 år skrevet artikler om alt hvad unge og studerende har brug for, for at få inspiration og vejledning til studielivet. Vi har samlet frisører, køreskoler, restauranter, cafeer og uddannelser så unge og studerende kunne finde de bedste steder at gå i byen, deres næste videregående uddannelser eller den frisør der klipper det sejeste hår.

Nu er Studenterguiden udkommet på bogform. Det er blevet til en 300 sider moppedreng med nye artikler og mere inspiration til studielivet. Bogen indeholder blandt andet relevante emner om boligsøgning, jobsøgning, samt legatsøgning, så studerende der skal videre kan finde den løsning der passer til dem. Derudover har vi bedt borgmestrene fra de fire største studiebyer i Danmark om at komme med et lille indlæg om hver enkelt by. Det har de indvilliget i og dermed har vi fået blåstemplet bogen som et værktøj, der kommer enhver studerende og tilflytter til gode.

Udover de relevante artikler og gode beskrivelser af forskellige uddannelser og byguider, så har vi samlet rabatkuponer for en værdi af mere end 1.500 kr. i bogen til samarbejdspartnere fra hele landet. Derfor kan det slet ikke betale sig at lade være med at købe bogen, da den kun koster 99 kr.

Bogen er udgivet af Turbine forlaget og kan købes følgende steder:

-          Kiwi
-          Kiosken i Bilka og Føtex
-          Diverse boghandlere
-          På Turbineforlagets hjemmeside her.

Se også vores YouTube kanal for at se, hvordan du indløser koderne i bogen og redder dig rabatter og giveaways for over 1.500 kr.

Del denne nyhed med dine venner og medstuderende, så de også kan få mere inspiration og vejledning til deres uddannelse, karriere og studieliv.