Få hjælp til at skabe en personlig stil i din studiebolig

Få hjælp til at skabe en personlig stil i din studiebolig

Den 28. juli 2020 kunne 69.526 håbefulde ansøgere ånde lettet op til beskeden om, at de var blevet tilbudt en plads på en videregående uddannelse. Ifølge tal fra Danmarks Statistisk flytter godt og vel hver tredje studerende hjemmefra i forbindelse med studie, og nogle flytter måske endda hjemmefra for første gang. Heldigvis har vi i Danmark rigtig mange studieboliger, som man som studerende kan være heldig at få.

Tillykke med din nye studiebolig

I Danmark har vi godt og vel 76.000 studieboliger, og der kommer stadigt flere til. I Danmark kan man som studerende være heldig at få tilbudt en studiebolig, når man starter på studie og mangler et sted at bo.

Da behovet for studieboliger har været stigende i mange år, kommer der hele tiden nye boliger til, og mange af de 76.000 studieboliger er derfor også forholdsvist nye. Nybyggeri kan naturligvis have sin charme, men studieboliger er oftest designet med henblik på at være funktionelle og standardiseret.

I studieboliger er der oftest brugt langtidsholdbare materialer, og man kunne fristes til at sige, at boligerne kan komme til at fremstå en smule kliniske. Når man som studerende står og skal flytte hjemmefra, så er studiebolig dog en oplagt mulighed for at få sit helt eget hjem, som endda er til at betale. Heldigvis er der også råd for at skabe en personlig stil i din nye studiebolig.

Indret et hyggeligt hjem i din nye bolig

Mange studerende flytter langt væk hjemmefra i forbindelse med studie, og derfor må ens nye hjem naturligvis gerne være trygt og rart at være i. Man kan heldigvis gøre meget med indretning, og personlig stil kan oftest få et hjem til at virke varmt og stemningsfuldt.

Den nemmeste og mest effektive måde at skabe en personlig stil i dit nye hjem på, er ved at male væggene i nogle farver, som passer til din indretningsstil. Hvis du ikke selv er en haj til at male, så er der heldigvis hjælp at hente hos Malerkanonen i København.

Med hjælp fra Malerkanonen kan du hurtigt få gjort din studiebolig personlig og hyggelig. Når først ens nye hjem står klart, så er det som regel lidt nemmere at skulle starte nyt studie, når man ved, at man har en tryg base at komme hjem til.

Malerkanonen hjælper dig naturligvis ikke kun, når du står og skal flytte i en studiebolig. Hvad enten du har fået en studiebolig, et værelse eller en lejlighed i København, så er Malerkanonen klar til at hjælpe dig med at skabe en personlig stil i dit nye hjem. Står du og skal fraflytte en bolig, hvor du selv skal sørge for istandsættelse, så hjælper de selvfølgelig også med det.

Der er oftest mange ting, man skal have styr på i forbindelse med studiestart, og hvis man flytter fra den ene ende af landet til den anden, så er det oftest ikke malerarbejde, der står øverst på to-do listen. Maling er dog det mest effektive middel til at indrette et stemningsfyldt hjem, og derfor er det dejligt med professionel hjælp.