Få grineren på - med 80% studierabat oven i hatten!

Få grineren på - med 80% studierabat oven i hatten!

Pejsegården afholder et yderst underholdende comedy show over sommeren, hvor bl.a. Gordon Kennedy medvirker. Arrangementet koster normalt 530 kr., men Pejsegården har indvilliget i at give nærmest fri adgang til studerende. Hotellet bag giver dig nemlig hele 80 % studierabat, så du kan opleve arrangementet til bare 95 kr. inkl transport (fra Aarhus de tre første fredage i september + efter aftale)!

Arrangementet er et musikalsk comedy show – En rejse på 1. klasse ”Spis, pejs og vær glad”, som går i luften hver fredag og lørdag, fra den 24. august til og med 24. november kl. 18.30.

Billetbestilling og info: 7575 1766 - www.pejseshow.dk

 

Årets Pejseshow på Hotel Pejsegården er et musikalsk comedy show i absolut særklasse!

Det hele går i luften, fra transitten:
Hotel Pejsegården, Brædstrup - som man næsten kan kalde for det jyske hotelLas Vegas”. For her kan man opleve alt udover det kæmpe Pejseshow - restauranter – bowling – spillehal – morskabsmaskiner - piano lounge bar - cocktail bar – roterende bar – swimmingpool – underholdning, hele året - Texas town – fest lokaler – 120 værelser og m.m.

Ud at flyve med de skøre…
Pejseshowet præsenterer årets stærkeste crew af 4 skøre stjerner ombord på Pejse Air, som alle vil gøre deres yderste for at give dig et for-flyvende show, når de tager dig med på en musikalsk og hamrende morsom rejse – på 1. klasse.

Oplevelser og rejser bringer glæden og humøret frem i os alle, så Pejse Air flyver dig på en 1. klasses festlig tur, hvor det veloplagte crew hold underholder med komik, satire og musik, så her får du brug for at medbringe det gode humør og sætte dig godt tilrette for at nyde en flyvetur fyldt med overraskelser udover det sædvanlige, i det musikalske comedy show ”Spis, pejs og vær glad”.

Meget mere end bare et show!
Hvis det ikke er nok at få rystet lattermusklerne til beskedne 95 kr. er der mulighed for at vinde sjusser, drinks og cocktails til hver forestilling. Udover dette har du sågar mulighed for at vinde en rejse - så hvad venter du egentlig på? Tjek det hele ud her!

Billetbestilling og info: 7575 1766 - www.pejseshow.dk

Du finder Hotel Pejsegården her:
Hotel Pejsegården
Søndergade 112
8740 Brædstrup
E-mail: hotel@pejsegaarden
Tlf.: 75 75 17 66
www.hotelpejsegaarden.dk