Få et nyt smil i det nye år

Få et nyt smil i det nye år

Tandlægerne Spentrup - Din tandlæge i Randers

Hos Tandlægerne Spentrup er vi meget bevidste om, at valg af tandlæge er en tillidssag. Nogle kan have tandlægeskræk, mens andre udskyder de regelmæssige tandeftersyn – det tager vi alvorligt og strækker os langt for at sikre en tryg og behagelig oplevelse. Er du bevidst om, at du har huller eller andre komplikationer i tænder eller tandkød og derfor frygter dit næste besøg hos tandlægen, så er det vigtigt at vide, at der ikke findes nogle behandlinger, hvor vi ikke kan anvende bedøvelse. Og dermed sikre en smertefri tandbehandling. Men bedøvelse er kun et redskab i én samlet og gennemført behandling, hvor det er vores personales kompetencer og skånsomme tilgang, som sikrer en positiv oplevelse både før, under og efter dit besøg.

Vores tandlæger og tandplejer sørger for, at du er orienteret gennem hele behandlingsforløbet, her iblandt hvilke behandlinger som giver de bedste resultater – både på den korte og den lange bane.

Erfarent behandlerteam og topmoderne tandklinik

Tandklinikken på stationsvej 17 i Spentrup – som er placeret ca. 10 km nord fra Randers – er blevet renoveret og udvidet med nye moderne behandlerrum i 2017. Som patient hos Tandlægerne Spentrup er du derfor garanteret behandling i et af landets mest moderne tandklinikker, og er samtidig i trygge hænder hos vores personale, hvor vores tandlæger og tandplejere indgår i ét samlet behandlerteam – og planlægger den behandling som sikrer dig de bedste resultater og en stærk løsning i årene frem. Udover nye og moderniserede behandlerrum – med fjernsyn i loftet og lyddæmpende høretelefoner til patienterne – så kan vi som noget nyt tilbyde markedets bedste røntgenundersøgelser af tænderne, hvor tandlæger og tandplejer får indgående detaljer om dine tænders nuværende tilstand. På den måde kan kan vores personale tilrettelægge din behandling ud fra de bedste forudsætninger.

 

Vi udfører bl.a. rodbehandlinger, tandkirurgi, blegning af tænder og meget andet.

 

Patienter fra Randers, Spentrup og hele Kronjylland

Med placering nord fra Randers kommer vores mange trofaste patienter fra et stort opland, og dækker udover Randers og Spentrup også over Mariager, Hadsund, Hobro, Haundal samt en lang række øvrige byer i Kron- og Østjylland. Vi er ikke en traditionel storbyklinik, men ønsker at have en god og ærlig dialog med vores patienter. Man skal føle sig velkommen hos Tandlægerne Spentrup – og det ved vi, at en lang række af vores nuværende patienter sætter stor pris på. Ønsker du en snak om dine muligheder og ønsker for at blive patient hos os, så ring på tlf. 86 47 76 77 og få en snak med en af vores tandplejere eller tandlæger og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej til sunde tænder og et pænt smil.