Få boligen på højkant igen efter den kommende studenterfest

Få boligen på højkant igen efter den kommende studenterfest

Før du ved af det, bliver det sommer, og pludselig bliver Danmark endnu engang prydet med hvide huer, larmende lastbiler og festglade unge mennesker. Maden og drikkelsen skal stilles på række og enorme mængder for at glæde de mange studenter.

Studentertiden er noget af det mest fyldestgørende og den tid hvor man som ungt menneske, mister de fleste hæmninger i lykkens rus og friheden efter to-tre år i gymnasiet.

Disse års kamp med hovedet i bøgerne, som slutter af med den fine hvide hue på hovedet, sætter sit tilfredsstillende punktum ved de vilde studenterfester, der ofte fører ud i de sene sommertimer.

Oftest i denne tid hvor hæmninger og grænser er ikke eksisterende, kan studenterfesten sætte sine spor i hjemmet. Og helt uforberedt og uventet kan boligen være forvandlet til en krigsmark.

Porcelæn kan være smadret, den smukke træbordplade kan have fået vin ringe, væggene kan have fået pletter fra tabt alkohol, terrassens træ kan være ødelagt af cigaretskodder, stuens gulv som pludselig var den danseglades gæst scene, lider under mærkerne fra de mange stiletter og sneaks der har danset til den lyse morgen uden en bekymring i verden.

Og midt i al idyllen eller tømmermændene, kan man pludselig vågne op til en bolig der trænger til en meget, meget kærlig hånd. Dette kan oftest klares med en god og grundig rengøring. 

Men hvis væggene er skadet, tingene er smadret eller gulvet pludselig har voldsomme mærker, som ikke kan klares med en almindelig rengøring, kan dette kræve professionel hjælp.

For eksempel hvis du har trægulv, er det yderst vigtigt dette får den rette behandling. Og det er derfor vigtig, man undersøger markedet for den rigtige rådgivning, inden man selv går i gang med gulvsliberen. Da dette kan have behov for en behandling af enten gulvafslibning, gulvafhøvling, lak, olie eller lignende.

Forhåbentlig bliver festen ikke, en altødelæggende en af slagsen men skulle uheldet være ude, og din trappe, terrasse eller gulv være ødelagt, kan du evt. kigge hos gulvkanonen.dk, og få hjælp og tilbud på behandling i dit hjem.

Må studenterfesten blive fyldt med glæde og en masse gode minder!