Få adgang til dansk TV på dit udlandsophold

Få adgang til dansk TV på dit udlandsophold

Sponsoreret indhold:

Når man er studerende, bruger man meget af sin tid på at finde ud af hvad der bedst kan betale sig økonomisk, fordi man ofte ikke har den bedste økonomi i verden. Det gælder når man handler ind til aftensmaden, men det kan også gælde når man vælger hvilken streamingtjeneste, man vil abonnere på. Men hvad nu hvis der ikke behøver at være en begrænsning på hvad du kan se af underholdning, uanset om du er hjemme i Danmark eller på udlandsophold og gerne vil se dansk TV? Læs mere her om, hvordan en VPN kan hjælpe.

 

Du pakker kufferten, siger farvel til dine danske venner og familie og er klar til at møde nye mennesker og få nye oplevelser i en ny kultur og et nyt land, hvor du skal bo og studere i en begrænset periode. Det kan være en bittersød følelse, fordi du samtidig også vinker farvel til dine yndlingsprogrammer og -serier der kører på DR.

 

Helt farvel behøver du dog ikke at vinke, fordi selvom man normalvis ikke ville have mulighed for at se dansk tv på internettet når man befinder sig uden for Danmark, så kan en VPN ændre hele spillet. Når du abonnerer på en VPN, kan du nemlig få lov til at se DR TV i udlandet til hjertet brister.

 

Oplev en verden af underholdning

Når man bor i et land langt væk fra Danmark, kan man hurtigt komme til at få en følelse af hjemve og endda føle sig lidt isoleret og ensom i en ny kultur. Men det kan gøre det en smule nemmere at man har et stykke af sin egen kultur med sig i form af DR TV hvor man kan indtage, så meget dansk underholdning, man har lyst til.

 

Udover at man får adgang til DR TV fra udlandet med en VPN-tjeneste, så åbner en VPN faktisk også op for resten af verdens muligheder for underholdning. Hvis du i stedet for DR TV gerne vil opleve nye film og serier fra for eksempel Japan, Mexico eller Rusland, så kan du også få adgang til dem.

 

Hvordan fungerer en VPN?

Grunden til at man kan få adgang til alverdens underholdning og titler på sine streamingtjenester, som Netflix og HBO, som man ellers ikke ville få adgang til uden en VPN, er fordi en VPN skjuler din IP-adresse som siger noget om hvor din enhed befinder sig geografisk. I stedet bruger man VPN-tjenestens IP-adresse, som springer rundt imellem de mange servere, tjenesten har placeret rundt omkring i verden.

 

På den måde har potentielle hackere også svært ved at finde vej til dig, fordi din IP-adresse er svær at placere. En VPN er altså ikke kun smart når man gerne vil have et større udvalg af film og serier. Den er også særdeles smart at have for at undgå at ende i en uheldig situation, hvor en ukendt hacker har fået fingrene i dine data og muligvis vil udnytte dem på den ene eller anden måde.