Extensions i Herning hos Mille M

Extensions i Herning hos Mille M

Kunne du tænke dig at få flotte extensions, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris? Så er frisør Mille M i Herning, den helt rigtige extensions frisør for dig.

Extensions er en rigtig god mulighed for dig, som gerne vil opnå længere hårlængde, og som samtidig ønsker at håret har et naturligt look. Hår vokser meget forskellige fra person til person, og dermed er det ikke alle der har det lige nemt, med at lade håret blive langt og samtidig have et fyldigt look. Håret kan f.eks. begynde at knække og spalte, allerede ved meget korte længder.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige muligheder og løsninger som der findes indenfor extensions. Hos Mille M i Herning har frisørerne den officielle rigtige frisøruddannelse og har samtidig specialiseret sig indenfor hårextensions, hvor håret bliver syet på, og ikke med clips eller tape - Dette kaldes også for flettemetoden. Modsat traditionel extensions med tape, så giver flettemetoden et meget mere naturligt look og samtidig bevægelse i det påsatte hår. Desuden anvender Mille M 100% ægte remå hår til extensions, fra B'long.
Extensions Herning god pris - i høj kvalitet.

Om Mille M frisøren i Herning

Mille M åbnede sin frisørsalon på Silkeborgvej i Herning i april 2015, og er en professionel frisørsalon, som tilbyder en bred vifte af normale behandlinger såsom klipning, opsætning, permanent, extensions og børneklip.

Mille M ønsker at være herningensernes foretrukne frisørsalon. Og derfor gør salonen en stor dyd ud af at tilbyde kunderne en god service, og et højt fagligt niveau. Alle ansatte har derfor den officielle 4-årige frisøruddannelse og bliver løbende efteruddannet for at følge tidens trends og stylings indenfor hårmode og her i blandt extensions. Foruden frisørsalonen i Herning har Mille M også en frisørsalon i Ikast, samt en webshop, hvorfra der sælges alt indenfor hårprodukter til vask, behandling og styling.

Mille M i Herning har lukket om mandagen, men har åbent torsdag - lørdag, og foruden dette, har Mille M åbent til kl. 19 om torsdagen.