Et godt studiejob du kan tage med ren samvittighed

Et godt studiejob du kan tage med ren samvittighed

Har du brug for et studiejob og er du den stabile og loyale type, med ordenssans, som ikke har noget imod at stå med ansvaret for at få skidt mellem hænderne? Så kan du nemt tjene lidt ekstra til at supplere din SU hos Resolut. Resolut er et rengøringsfirma, der tilbyder rengøringshjælp til virksomheder og private.

Rengøring er et job alle kan klare, da det er noget man selv til daglig tager sig af derhjemme. Måske kan man få nok af det, men hvorfor ikke blive betalt for at gøre et stykke arbejde, som du nemt kan gøre. Samtidig får du måske mulighed for at se de forskellige firmaer indefra, så du kan se deres forhold og se om det kunne være en arbejdsplads for dig i fremtiden, hvis rengøring ikke er det du vil arbejde med efter endt studie.

Det er nemt at gøre rent og særligt hvis du har det rette udstyr. Hos Resolut får du gode arbejdsvilkår og vil nærmere føle dig som en del af det firma du er ude hos. Der er altid brug for flere medarbejdere der vil gøre en forskel for rengøring Aalborg, så send dit CV til Resolut og tag ud og gør rent hos virksomheder i byen.