Er du kommende studerende? Her er 3 brancher med fremtidsmuligheder

Som en ung i Danmark er der én ting der står helt klart, du skal have dig en uddannelse. Men det kan være svært at stå som ung og vurdere hvad man ønsker, at beskæftige sig med resten af sit arbejdsliv. Man skal altså virkelig tænke sig om, så man ikke havner i et job som ikke har interessen efter blot få år på arbejdsmarkedet. En anden ting der er vigtig, er om man er sikret arbejde efter endt uddannelse. I dag er der desværre mange unge der uddanner sig til arbejdsløshed og den problemstilling vil vi forsøge, at behandle i denne her artikel ved, at komme med 3 forslag til gode brancher at uddanne sig inden for.

E-handel: Tag en IT-uddannelse

Hvis der er en ting der er sikkert, så er det at internettet er kommet for at blive og sammen med internettet også e-handelen. Det åbner for en masse spændende jobmuligheder, der ikke tidligere har været og ikke mindst muligheden for, at uddanne sig med sikkerhed om arbejde når man har kæmpet sig igennem studierne. Et godt eksempel på en uddannelse er webudvikler. Der er mange webshops som skyder frem og for dem, er der behov for dygtige udviklere. Webshoppen Gastroudstyr.dk sælger hvidevarer til storkøkkener online i deres webshop. Her kan man klare alle kerneropgaverne internt i virksomheden, men til flere af de mere it-specifikke opgaver henter man hjælp ude fra. Hvidevarerne er kernekompetencen og man har styr på alt hvad der har med opvaskemaskiner til køleskabe. Så hvis du synes det kunne være sjovt, at hjælpe webshops som Gastrodustyr.dk, så skal du tage en IT-faglig uddannelse. 

Miljørådgiver

Hos Dansk Miljøanalyse arbejder man med rådgivning indenfor miljøområdet, for både private og erhverv. Her har de altid travlt med at hjælpe med at sikre, at bygninger er fri for skadelige stoffer og materialer der kan skade mennesker. Man beskæftiger sig ud over rådgivning også med selve analysearbejdet, der foregår på det akkrediterede laboratorie. Så hvis du er interesseret i at hjælpe byggebranchen med, at sikre gode og sunde byggerier, skal du uddanne dig inden for miljøområdet. Der er i det danske samfund stor fokus på at vi hele tiden bliver bedre til, at tænke miljøet ind vores byggerier. Det er som studerende med til at sikre, at der altid efterspørgsel og mangel på gode rådgivere inden for det miljø-faglige område. Det kræver at søger ind på universitet og begynder at dygtiggøre dig i alt fra PCB til asbest.

Bygningsingeniør: Altaner til byggerier

Der er begyndt at komme større og større efterspørgsel på altaner og balkoner til både nye og gamle byggerier. Det moderne bymenneske vil have alle byens muligheder og glæder tilgængelige, men der efterspørges samtidigt også muligheden for, at få friheden fra en altan til at få luft og nyde naturen og udelivet i forlæggelse af boligen. Hos virksomheden Balco hjælper man arkitekter, boligforeninger og alemnyttige boligselskaber med, at realisere altandrømmende. Her varetager man totalentrepriser og kan klare alle opgaver, der er forbundet med at få en færdig altanløsning. Her er der behov for dygtige medarbejdere på alle tider af året. Derfor skal du tage dig en uddannelse til bygningskonstruktør, da der inden for byggeriet, er stor efterspørgsel på dygtige medarbejdere. Dette hvad enten det er med speciale i altaner eller andre facetter at byggeri.