Er du klar til sommerens arrangementer?

Det er snart sommer og lige gyldigt hvilken stil, eller størrelse du har, er det ved at være tid til at gå på udkig efter lidt ekstra til garderoben. Vi har herunder fundet et par fif til, hvor du finder det perfekte smykke, og hvordan du finder skønne plus size kjoler online.

Når du skal finde det perfekte smykke

Det kan være svært at manøvrere rundt i de forskellige smykkeforretninger, guldsmede og stormagasiner, når man skal finde det perfekte smykke. Der er nemlig rigtig stor forskel på, hvilken stil smykkerne har de forskellige steder. Et sted du skal besøge er Vibholm. De har butikker i hele landet og har samtidig en rigtig fin hjemmeside med alle deres smykker.

Vibholm formår at have det bedste fra begge verdener. De har de meget klassiske smykker i sølv og guld, samtidig med at de har en lang række af forskellige danske ur- og smykkebrands, som er i meget forskellige stilarter. På hjemmesiden er det let og overskueligt at manøvrere sig rundt i de forskellige smykker og finde det, som netop passer perfekt til dig. Du kan klikke dig frem alt efter hvilket smykke du er på udkig efter samtidig med, at du også kan vælge en bestemt designer, du gerne vil se produkter fra. Desuden har de lavet et fint katalog, hvor du kan finde masser af inspiration.

Klik her for at se mere.

Hvis du er på udkig efter tøj i store størrelser

Det kan være utrolig svært at finde tøj til store damer i dag, men der er heldigvis hjælp at hente. Et brand, der forsøger at gøre noget ved dette er Zizzi. Zizzi producerer smukt tøj i plus size størrelser. De fører str. 44, str. 46, str. 48 og str. 50, som mange andre forhandlere slet ikke gør. Zizzi har fokus på kvalitet og går højt op i at deres tøj er moderigtigt samtidig med at det klæder store kvinders silhuetter. På deres hjemmeside kan du finde et flot udvalg af eksempelvis nededele og kjoler i forskellige snit og faconer. Som et ekstra plus er mange af deres produkter også til at betale. Du kan finde mange forskellige og flotte kjoler til under 500 kr. Så tag et kig inde på deres hjemmeside og find den fineste kjole til sommerens arrangementer.

Sommeren er på vej, og vi vil alle gerne se smukke ud til de forskellige arrangementer sommeren byder på ide kommende måneder. Med den helt rigtige kjole og et fint smykke, der kan gå til det meste, er du klar til at tage sommeren med storm.