Er du klar til Distortion den 31. maj?

Med mere end 32 scener kommer Nørrebro til at ligne en stjernehimmel fra luften når Københavns største gadefest går amok med lys og lyd. Distortion åbner ballet om præcis 4 uger, hvor du kan deltage i festen i gaden.
Det er alt fra house til hiphop af bands som Hypetrade x Puma, M2L Legacy eller Uncensored, som spiller i Elmegade.

I et samarbejde mellem kræftens bekæmpelse og DJ Mati og Andersen inviteres alle deltagere til at danse en kampdans mod testikelkræft under sloganet: Grab’em by the balls. Det bliver et heftigt sceneshow akkompagneret med ekstrem Trap.

På Dronning Louises Bro finder du Unicorns & Conscious Creatures, som er et stort glimmerorgie med glimtende nøgenhed hvor der danses til etnisk house-musik. Hvis du vil kigge på fugle, så tag hen på Nørrebrogade 55, hvor det tropiske Rio møder housemusikken både i sin funky og beskidte form.

Ikke langt derfra på Nørrebrogade 34 holder Dupong en fest med Rundt om bordet, hvor du kan indtage Sangria, 1 liters G&T og Aperol Spritz.
Rust finder du på Guldbergsgade 8, hvor Humørekspressen vælter ud fra scenen og på Sjællandsgade 12 er der Carpark Havefest, hvor du kan spille ølbowling, kongespil og stangtennis eller sidde og hygge i en sofa på rullegræs med et glas kølig rosé i hånden.

Der er meget mere at komme efter, så du kan roligt finde dig godt til rette blandt de mange publikummer i gaderne denne dag i stedet for at blive hjemme.

Se mere om hvad der foregår hvor her: www.cphdistortion.dk/schedule
Hele festen finder sted på Indre Nørrebro og Rådhuspladsen fra kl. 16.00, onsdag 31. maj. Så kom frisk efter arbejde og deltag i festen!