Er du en Selfie-Sofie eller en Multimedie-Mads?

Er du en Selfie-Sofie eller en Multimedie-Mads?

Hvis der er noget der er træls, særligt som studerende, så er det hvis man kommer til at tabe sin telefon på gulvet eller i toilettet, få den stjålet eller glemme den i byen. Det er jo ikke fordi pengene hænger på træerne, når man bor ude og skal forsørge sig selv, samtidig med at man skal bruge masser af fritid på at studere og læse. Telefoner er et livsnødvendigt onde i dagens Danmark. Det er dem vi bruger til at kommunikere med hinanden, det er der hele vores liv er lagt ned. Vores kontakter, vores billeder, vores musik og meget mere. Det er netop også en af grundene til at det er ekstra træls at miste eller ødelægge sin telefon.

Uden en telefon er du afskåret så meget fra omverdenen at du næsten ikke kan følge med i hvad der sker. Og du har heller ikke noget vækkeur, så hvordan kommer du op om morgenen?! Inden du skynder dig ud og køber en ny telefon, så bør du lige tjekke nettet for gode tilbud. Det kan godt være du ikke kan gå på nettet med din telefon, hvis den er ødelagt, men så må du bruge en gammeldags computer med internetadgang for at finde din nye telefon.

Inden du gør op med dig selv om det er en Samsung Galaxy S8 eller en Samsung Galaxy S8+ du vil have bør du undersøge hvilke specifikationer og krav din nye telefon skal have.

Er du en fotofreak der tager sygt mange billeder eller Instagrammer konstant, så vil det være en god ide at vælge en telefon med et rigtig godt kamera. Den nye Samsung Galaxy S8 og dens storebror S8+ har begge et kamera på 12 megapixels. Det er så godt at du kan tage et billede af en fodbold fra toppen af Camp Nou og zoome ind på den så du kan se hvad der står på den. Samtidig har den også en kæmpe skærm så hele overfladen af telefonen bliver udnyttet. Skærmen er 5,8”, hvilket er større end en iPhone 7 Plus! Og storebroren Samsung Galaxy S8+ har en endnu større skærm på hele 6,2”.

Der er også god plads til alle de billeder du tager. Med 64 GB indbygget hukommelse kan du tage mere end 12.000 billeder i højeste kvalitet før du løber tør for plads på telefonen. Du skal være en ret hardcore Instagrammer eller en Selfie-Sofie for at nå at fylde telefonen op i løbet af et års tid. Men hvis det ikke er nok eller du bare ikke gider tømme telefonen for indhold før du skal have en ny, så kan du også bare sætte mere hukommelse i og få 4 gange så meget plads.

Er du mere en Multimedie-Mads, som bare hører musik eller ser film på din telefon, så kan du for eksempel nå at høre tre fulde albums om dagen året rundt før du skal starte forfra på din musiksamling. Du kan selvfølgelig også bare bruge Spotify eller streame Netflix, hvis du vil høre musik eller se videoer. Så sparer du pladsen til at downloade næsten alle de apps du har lyst til.

Et sted hvor den nye Samsung adskiller sig lidt mere fra de andre telefoner på markedet er at den ikke har nogen generende kanter på siderne. Så kan du få det hele med når du tager et billede. Det smarte med sådan en stor skærm, er at du kan multitaske, så du både kan streame video og skrive beskeder samtidig.

Det vildeste er nok den låsemekanisme telefonen har, som er hentet fra diverse Sci-Fi film. Du kan scanne dine øjne for at låse telefonen op. Sidst men ikke mindst er den også vandtæt, så du ikke skal skifte til en ny telefon, hver gang du glemmer at tage den ud af badebukserne eller hvis du taber den i toilettet. Toiletdøden har tidligere været den største årsag til at folk skiftede telefonen ud. Du skal ikke være bange for først at opdage det en halv time efter. Det er hvad den kan holde til ifølge IP68-klassificeringen.

Så hvad mere kan man ønske af en smartphone?

Der er selvfølgelig en del flere features, som at bruge flere apps på en gang og lade den trådløst op. Derudover kan den integreres med den virtuelle verden, hvis du er gadgettypen, der gerne prøve nye ting af. En telefon skal ikke nødvendigvis være fremtidssikret, men det er en god ide hvis den kan holde lidt længere end den forrige. Så føler man også at man får noget mere for pengene.